Magic WormHole
-
-
-
'Ελα, μην αποκλίνουμε του στόχου μας...τρολάρισμα στο τρολ...έλαααα..που θα ασχοληθούμε με υποδεέστερους αισθητήρες...
Καστοριανέ, δεν κλαίω μπρε...μ αρέσει να ζω στην περιπέτεια...
Κρητικέ, αφού μέσα από το twrp φλάσαρα τελικά, δε σε πιάνω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δε μας περιορίζει καμία διάμετρος πια, όσο μεγάλη και να ναι..
Το τέρμα μας, είναι το άπειρο!!!
=============== Νοε 8th 2017, 9:39pm ===============
ΤΑΝΑΣΙ, σου το πα πως μόνο σε σένα δεν είναι αφιερωμένο το προηγούμενο βίντεο μπρε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε τραχανοπλαγια φλασαρεις από το recovery ή με adb εντολές το recovery zcx και μετά το ζιπ αρχείο της global Dev. Και θα είσαι οκ..... Άντε κάντο. Αν θες μετά φλασαρεις και το super su.... ΑΛΛΑΞΕ recovery
MI 5s
Με το Γιώργου το recovery θέλεις lazy flash με zcx πας ντουγρου... Άντε μεγεια σου -
Γιατι μπρε;;
Εγώ να μην δω χαρά!!!You may think you can fly - but you better not try -
-
ρωτάει ένα τρολ, γένους θηλυκου, στο fb σ εκείνη την ομάδα της xiaomi με τα μέλη που ρωτάνε συνέχεια πότε θα πάρω miui9, τώρα που μου ήρθε να την βάλω, μήπως να πάω εγώ και να μην έρθει αυτή και κάτι τέτοια, τι είναι το mi drop κ της απαντάω: " εφαρμογή για να mi πέσεις είναι, το λέει ξεκάθαρα!!".....γιατί με αγνόησε κ αυτή και όλοι οι υπόλοιποι που σκίστηκαν να της απαντήσουν, που μετά από 74 απαντήσεις δεν κατάλαβε τελικά τι είναι αυτό το mi drop, καλά να πάθει που δε με άκουσε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0