Και δεν πρέπει να είναι μόνο αυτό. Έκαναν συμφωνία για την αρχηγία. Το πήρε ο μικρός χαμπάρι ότι και εδώ η διαπλοκή άπλωσε τα πλοκάμια της, έγινε μέρος αυτής. Αλλιώς πως εξηγείτε ότι όπως πέρσι έτσι μετά από μήνες ακούει μόνο τις συμβουλές του αρχισκούληκα για την αγορά συσκευής. Για τα μάτια οι δήθεν κόντρες τους.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Magic WormHole
-
-
-
Πάλι στο τζαμπέ την έβγαλε ο τζαμπατζης.
-
Πάμε να κάνουμε ένα συγκριτικό για τα δικά μου γούστα μικρέ. Πέρα από την oled και την μεγαλύτερη οθόνη δεν έχει κάτι καλύτερο. Όμως εκεί τρέμεις τα burn in η φωτεινότητα του δεν είναι και η καλύτερη . Δεν θα μιλήσω για τον πριξελοαισθητηρα. Τι άλλο έχει edge οθόνη αν κ πιο ωραία υλοποίηση από το Samsung. Την θεωρώ μη πρακτική. Πλάτη γουστάρω να είναι κρύα. Με αρέσει το μέταλο. Μην υποτιμάτε το mi5s. Για το βαλαντιο μου την δεδομένη στιγμή είναι φοβερό. Άλλωστε έδωσα μόνο 200 ευρώ. Καλό το note 2 αλλά δυστυχώς για εσάς υπολογίζω πολύ τις δυνατότητες της κάμερας. Φαντάσου ότι έριχνε στα αυτιά στο one plus 3t και χωρίς ois . Και αυτά που λέω είναι σε πραγματική και πάντα δική μου βάση. Με τα 16 mb μόνο και ίσως σε λεπτομέρεια να κερδίζει το note 2 και αυτό στις πρωινές γιατι το βράδυ....πέφτει βαρύ. Όσο για το mi6 πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η xiaomi συνολικά
MI 5s -
-
Εγκληματική οργάνωση 17 Prixel το έχετε κάνει εδώ μέσα
-
Πέστα Μάρκο με τα πριξελ, τώρα έχουμε και το official flash του αρχησκολικς,
@linuxilakis Βασίλη καλοδούλευτο και καλά πριξελ
Redmi note 3 pro -
-
-
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@linuxilakis Καλορίζικο φίλε! Αν και συμφωνώ λιγάκι με τον @spideman3 το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι για το επίπεδο του @demakhs, όχι για σένα...
@vrs5 βάλε prixel hdr+ να ικανοποιήσεις τα απωθημένα του μικρού επιστήμονα κ ίσως καταφέρεις να δεις λίγη από τη σκόνη μου...το ίδιο που θα βλεπες κ στον δρόμο αν μου κανες κ εκεί κόλπα...
Mi 5s θα πάρει, δύο στο τέλος, ένα για χρήση κ ένα για καβάντζα, να μου το θυμηθείτε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0