Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Καλησπέρα.
Για όλα αυτά φταίμε εμείς που τα ανεχόμαστε αλλά και γιατί όταν υπάρξει κάποιος θαρραλέος που θα αντιδράσει δεν θα τον υποστηρίξουμε αλλά ίσα - ίσα θα πέσουμε να τον φάμε.
Μπράβο μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. -
Παρτον κ συ κ παγαινε από δω πέρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ήταν να πάρω κάτι λεφτά τον Ιούνιο, μετά πήγαμε Αυγουστο, μετά Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη (για σήμερα δλδ) και τώρα φτάσαμε στις 22 Δεκέμβρη.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ήδη με πήρε τηλέφωνο ο Ολλανδός 3 φορες.
Την πρώτη φορά φωναζε και μιλούσε κάτι μεταξυ γερμανικών και αγγλικών. Του το έκλεισα με λίγο ειρωνία λέγωντας του πως τώρα αυτός έχει το αγγούρι στον ποπο.
Την δευτερη φορά με πήρε να μου ζητήσει κατανόηση και πως αυτη τη φορά θα τηρήσει την συμφωνία. Φυσικά του είπα πως η συμφωνία ήταν άλλη και την έχει αλλάξει ήδη αυτός 3 φορες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέχομαι δουλεμα.
Την τρίτη φορά με διαβεβάιωσε πως μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχω τα χρηματα στη διαθεση μου και μου ζητησε συγνώμη για το μπερδεμα. Έριξε το φταιξιμο σε τριτους που του χρωστανε κι αυτουνου.
Αν τα πάρω τα φράγκα θα πάρω ένα mi mix 4 στον Αρισκώληξ για δώρο Χριστουγέννων.
Even dead i will fight. -
Ένα πριξελ για καβάντζα θέλω, μη σε βάλω τόσο πολύ μέσα, δε λέει!!
Μην αρχίσετε τώρα τα χρόνια πολλά στις 22 Δεκέμβρη, παραμονιάτικα, δε θα το αντέξω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Έχω ακούσει Γερμανό να λέει ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να πληρώσω γιατί μας χρωστάτε,και άλλα τέτοια κουφά!!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
θα σε πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία αυτοί νουμπά, μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλουν να κσουρίσεις, να μου το θυμηθείς!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα σε πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία αυτοί νουμπά, μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλουν να κσουρίσεις, να μου το θυμηθείς!!!!
-
Με teamviewer θα μιλάνε
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0