Ντουμπά? Η Αθήνα σε βοήθησε όμως . Δεν λέω...καλά παιδιά είναι όλα
Magic WormHole
-
-
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με περιοχές και γενικά με κανέναν τώρα γιατί δέχομαι τέτοια για τις περιοχές δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας και καλό είναι να μην υπάρχει ειδικά από εσάς όλους που όλοι είστε φοβεροί σε αυτό που κάνετε. Και όσο αφορά την βοήθεια πάντα λεω ευχαριστώ σε κάποιον που είναι πρόθυμος να με βοηθήσει όπως και εγώ βοηθάω τους πάντες είτε είναι από Αθήνα είτε από Έβρο. Όλοι Έλληνες είμαστε δεν υπάρχει λόγος για το οτιδήποτε .Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ντουμπά? Η Αθήνα σε βοήθησε όμως . Δεν λέω...καλά παιδιά είναι όλα
-
Τα ίδια λέμε... δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση.. Αυτό έλειπε..
-
κάποιοι ψάχνουν και γαλόνια, αλλά πούν΄ τα!!!!!Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
χαχα σιγά μωρέ καλοί είστε όλοι.. έχουμε τον ίδιο σκοπό όλοι μας εδώ, να βοηθάμε και να περνάμε την ώρα μας...Ο/H demakhs έγραψε:
θα σε πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία αυτοί νουμπά, μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλουν να κσουρίσεις, να μου το θυμηθείς!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το Φ δε πιάνεται;

-
σε αυτά, είμαι ο grande ,ντατόρε!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κοιτάω στο BG για τρυπανάκια κοβαλτίου. Παράλληλα κοιτάω και στο Σκρουτζ...
Και τι διαπιστώνω;;;;
Στα μικρά Φ τα κινέζικα είναι πιο ακριβά από το Σκρουτζ, ενά στα πιο μεγάλα Φ είναι πιο φθηνά!!!
Λέτε νέ έχει βάλει το χεράκι του ο Φ-Άνιωθος για τα μεγάλα Φ;;;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μην αρχίσετε τώρα τα χρόνια πολλά στις 22 Δεκέμβρη, παραμονιάτικα, δε θα το αντέξω...
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο Δόγης των Φ. Τώρα και σε BlueRay

-
Τα Φ δεν τα λες και γαλόνια , αλλά υψηλού επιπέδου βαθμίδα, ανωτέρα κατά κάποιο τρόποΟ/H MarkosVL έγραψε:
Το Φ δε πιάνεται;
Χρηστός Πολίτης.
-
Πας για ΑΣΔΕΝ κατευθείαν εκεί.

-
ε ρε τι έχει να γίνει εδώ μέσα πάλι με 50 Φ πάνω, 50 Φ κάτω....όλοι ετοιμοπόλεμοι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0