Εμείς προς το παρόν έχουμε γεμίσει τέτοια κουτιά , αλλά να υποθέσω ότι δεν είναι αυτά για τα οποία συζητάμε εεε;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά το Α/Κ της περιοχης σου το έχει πάρει ο ΟΤΕ για αναβάθμιση. Δυστυχώς το Α/Κ Παύλου Μελά το έχει πάρει η Wind και έχει πάρει έγκριση απο την ΕΕΤΤ για αναβάθμιση Q1 2019 !!Ο/H bzanios έγραψε:
Ενημέρωση.
Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο ΟΤΕ περνάει καινούργια καφάου ώστε να συνδεθούν οπτικές. Σήμερα ρώτησα αυτούς που δουλεύανε πάνω στο δικό μου και μου είπε ότι σε 1 με 2 μήνες θα ενεργοποιηθούν οι οπτικές. Αυτή την στιγμή έχουν πιάσει την περιοχή ΙΚΑ-Ευόσμου - Κοσμά Αιτωλού. Δεν ξέρω αν ταυτόχρονα εργάζονται και σε άλλες περιοχές. Για να δούμε θα έχει καμιά βελτίωση;
Νόμιζα ότι τα Α/Κ είναι περιουσία του ΟΤΕ, η WIND πως ανέλαβε την αναβάθμιση;Ο/H Bodai έγραψε:
Αν είναι δυνατόν !! Και στο site η WInd "πουλάει" ήδη για την περιοχή μου VDSL50 ... ποιός ξέρει πόσα κορόιδα θα πιάσει ...Ο/H bzanios έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά το Α/Κ της περιοχης σου το έχει πάρει ο ΟΤΕ για αναβάθμιση. Δυστυχώς το Α/Κ Παύλου Μελά το έχει πάρει η Wind και έχει πάρει έγκριση απο την ΕΕΤΤ για αναβάθμιση Q1 2019 !!
Το κτίριο ενός Α/Κ είναι. ΑΛλά στα πλαίσια αυτού -> VDSL vectoring του project εχει εκχωρηθεί η ανάβαθμιση σε εναλλακτικούςΟ/H bzanios έγραψε:
Νόμιζα ότι τα Α/Κ είναι περιουσία του ΟΤΕ, η WIND πως ανέλαβε την αναβάθμιση;