Ανεβασε κ αλλα να δουν τι θα χασουν
Magic WormHole
-
-
Πω πω ξεφτίλααααααααααααα....να κρέμεσαι από τα @@ του Χαβαϊανού!!!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερώνὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Δυστυχώς Σωκράτη....είναι αλήθεια..είχε υποσχεθεί στον γιο μου ότι θα βάλει μία μεγάλη στρογγυλή κεραία στο σπίτι του (γείτονας γαρ), να παίρνει απ τη γραμμή του ξενοδοχείου και από κει θα μας στέλνει κ μας 20-30 mb UPLOAD....@@ έβαλε...
Βασίλη, έχω λευκώματα με βίντεο και 500+ φωτο από τις απόκριες σε 3 διαφορετικά μέρη, πέρσι στην Κω.
με τόσα πρόσωπα όμως φάτσα κάρτα και χωρίς την άδειά τους, θα φάω δια βίου ΜΠΑΝ!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα καθάρματα.
-
Μήτσο μη....... γιατί εμπίπτεις στα personal data...........
AAAAAA πες του γείτονα με το χαβαι.... υπάρχει ένα καλό ενός φίλου μήπως θες να ξεστραβωθείς??Δωσε και 250 δεν με νοιαζει.....
@MarkosVL που εισαι βρε αρκουδιαρικη ψυχή........Έπεσε δουλειά?
Να σου δώσω ένα τρακινγκ να πας να το βρεις δίπλα εκεί σους σάκους ξέρεις εσυ......ελα ρε φιλαρακι -
Βρε @traxana πάρε ένα Xiaomi router και ένα repeater και θα φτάνει σπίτι σου η 100άρα
Αααα και οι φώτο είναι απο το Φεβρουάριο,όχι της γιορτής.
Η προσφορά για τα μελομακάρονα ισχύει!You may think you can fly - but you better not try -
-
@linuxilakis Όπως είπες, έπεσε δουλειά. Είχα 7 βράδια τώρα, για αυτό εξαφανίστηκα. Για να βρω το tracking σου πρέπει να σκάβω μια βδομάδα τα ταχυδρομεία
-
έλα ρε συ μάρκο εκεί έξω είναι σκεπασμένα... σαν τις φωτογραφίες που δεν ειδαμε ποτέ; Έτσι θα μου το στείλες;
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
έλα ρε συ μάρκο εκεί έξω είναι σκεπασμένα... σαν τις φωτογραφίες που δεν ειδαμε ποτέ; Έτσι θα μου το στείλες;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0