Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
5αρι ναι.... 4αρι που να βρω?
θα ανεβασω μια σε λιγο να δειτε.
=============== Ιαν 25th 2018, 11:44am ===============
3s/5plus/note3pro
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ωραία περίπτωση το 5plus.
Καλό μέγεθος για άτομα, σαν εμένα, που θέλουν να καταργήσουν το συνοδευτικό tablet, καλή μπαταρία, επεξεργαστής νορμάλ για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις, καλή τιμή... Νάταν και η οθόνη από ...τοίχο σε τοίχο και θάταν -
@geoanto555
Ευχαριστώ Γιώργη.
Άρα, στην ουσία, η 18:9 του 5 Plus είναι η 16:9 του RN3-RN4 αλλά είναι stretched ( ψάχνω να βρώ Ελληνική λέξη και δεν βρίσκω...την αγανάκτησή μου...);
Στο φάρδος είναι ίδιες; ή μήπως η 5 plus είναι λίγο πιο στενή;
Άρα, και η 18:9 του 5, θα είναι σαν των RN3-RN4 αλλά λιγότερο stretched από αυτήν του 5 plus?
Το ρωτάω γιατί το 5 μου φάνηκε λίγο θηριάκι (δίπλα στο RN3). Το 5άρι θα είναι αρκετά πιό μαζεμένο με μία οθόνη σαν του plus, αλλά λιγότερο στενόμακρη ????
Υ.Γ Το προορίζω για την θυγατέρα μου το ροζάκι και είμαι ανάμεσα σε 5 και 5 Plus. Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν για τα καλά...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρηστο όπως τα λες. Αν είναι 6 ιντσες 18:9 τότε είναι ουσιαστικά μια 5,5αρα τραβηγμένη στη μακρυά της πλευρά. Βέβαια πρέπει να είναι τελικά λίγο μεγαλύτερο σαν συσκευή μιας και έχει αρκετό μπεζελ (μισό εκατοστό μακρύτερο)
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Άρα, στην ουσία, η 18:9 του 5 Plus είναι η 16:9 του RN3-RN4 αλλά είναι stretched ( ψάχνω να βρώ Ελληνική λέξη και δεν βρίσκω...την αγανάκτησή μου..)
Η λέξη που ψάχνεις είναι: "επιμηκυνμένη"
@Antretng
Εμένα μου φαίνεται σαν πεντάρα πάντως όχι σαν μακρύτερη πενταμισαρα. Όπως είπα, περιμένω το max 3 να είναι σε τέτοιες διαστάσεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Δεν ξέρω Αντρέα. Από ότι βλέπω στην φωτογραφία, σε συνολικές διαστάσεις (+περιθώρια) εμένα έτσι μου φαίνεται. Γενικά πάντως, το 18/9 (ή 2/1 αν θέλετε) δεν μου πολυαρεσει. Μου φαίνονται οι οθόνες πολύ μικρότερες.
Αλεξη όταν γίνεται bezel less (πχ lg g6, s8 oneplus 5t κλπ) είναι χρήσιμο γιατί σε ίδιες διαστάσεις σου δίνει μια μεγαλύτερη πλευρά για μεγαλύτερο workspace και λιγότερα σκρολαρισματα. Αν βάλεις για παράδειγμα s7 δίπλα σε s8 θα δεις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με ίδια την μια πλευρά οθόνης αλλά μεγαλύτερη την άλλη.
Εδώ όμως δυστυχώς έχουν μπεζελ (βέβαια μικρότερο από του 4). Επιπλέον το να κατεβάσεις την κουρτίνα με ένα χέρι είναι πλέον αδύνατο. -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Πάρτε mix 2 και θα δείτε. Διαστάσεις νοτε 3 προ με αναλογία περίπου 17:9 και οθόνη γήπεδο. Και η κουρτίνα κατεβαίνει και με ένα χέρι.
Μην αγχώνεσαι @pavlidisc σε ηρεμία κλείνουν οι δύο για σιέστα. Έτσι είναι. Η αναμονή να μην καίει πολύ αυτό σε νοιάζει. Ειδικά αμα δεν έισαι του παιχνιδιού καλύτερα να έκλειναν και οι τρείς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0