Σωστη η ειρήνη. Κάνε ένα καλό benchmark test και θα ξυπνήσουν.
Magic WormHole
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Σωστη η ειρήνη. Κάνε ένα καλό benchmark test και θα ξυπνήσουν.
Το καινούριο δεν φαίνεται να τους ξυπνάει γιατί βγάζει 110χιλιάρικα.
Τέλος πάντων. Το θέμα είναι : μήπως δεν ανοίγουν όταν κάνει επεξεργασία η HDR+ και γι΄ αυτό κάνει μια ώρα να αποθηκεύσει η 3.2;;;;
Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ αυτό με τους πυρήνες. Δεν με απασχόλησε γιατί δεν είδα το κινητό να κωλώνει κάπου. Προχθές που παλεύαμε να δούμε τι φακό έχει το Mi5s...έβαλα μία εφαρμογή που δίνει πληροφορίες και τσουπ...βλέπω τους 2 σταματημένους. Βάζω μετά και CPU-z ... πάλι σταματημένους! Εκεί άρχισα να θυμάμαι τον @demakhs.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Χρηστο το άφησες να κρυώσει πρώτα; Γιατί έχει αρκετά εύκολα throttling το mi5s.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Γέμισε μπαταρία βάλτο σε airplane mode καθάρισε cache ασε το λίγο να ηρεμήσει και τρεξτο. Και δες τι βγάζει. Αν είσαι στα 140 παρατησε το μια χαρά είναι.. ειδικά όταν σου βγάζει δύο μέρες με 5 ώρες οθονη
Xiaomi needs to adhere to the rules of Android - Android Authority
Και ένα άρθρο για διάβασμα -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Και επειτα ο Χρήστος. Και μετά εγω
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω? Μπα ε?
Περάσαν και τα Φώτα έχει και κρύο!You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Γιατί προλαβαίνει να ζεσταθεί το δικό μου; Βρε...το κινητό το έχω για να μιλάω, κάνα μήνυμα VIber, τραπεζικές εφαρμογές και gazzetta. Άμα ζεσταίνεται με αυτά...τον ήπιαμε κρύο!
Δεν είναι ανάγκη να ζεσταθεί πολύ. Έχει σχετικά χαμηλά το threshold.
Άστο αδουλευτο κάνα τέταρτο και ξαναδοκιμάσε. -
Εγώ φταίω βρε,που προσέχω μην αρωστησετε χειμωνιάτικα!You may think you can fly - but you better not try
-
Χαχα αφού χώνεται δεν βλεπεις?.... Δεν μπορώ να.μην απαντήσω
-
Ουτε εγώ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0