Είναι αυτό που λέμε κάποιο παιδί θα με δώσει ένα ποτήρι νερό στα γεράματα.
Magic WormHole
-
-
Σωστά αραχνια... Εγω που έχω γιο το νερό θα μου το ρίξει στη μούρη.... αστειεύομαι...
-
Μπορεί να πετύχεις καλή νύφη μην ανησυχείς.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εγω που έχω γιο το νερό θα μου το ρίξει στη μούρη.... αστειεύομαι...
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Λες?χαχα .. Έχουν άλλη αίσθηση της φροντίδας το γυναικείο φύλλο ... Πώς να το κάνουμε
Ανδρέα πόσο είναι ο δικός σου? Μοναχοπαίδι? -
Καμία κλήση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Παρά τον κίνδυνο που υπήρχε για τιμωρία, η πειθαρχική επιτροπή της Super League δεν κάλεσε σε απολογία την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. πηγή metrosport.gr
Σε μπελάδες κι επισήμως ο Ολυμπιακός
Η πειθαρχική επιτροπή της Super League κάλεσε τους Πειραιώτες σε απολογία και με βάση τα άρθρα του κώδικα η ποινή που προβλέπεται είναι αφαίρεση τριών βαθμών και τιμωρία έδρας από δύο έως και τέσσερις αγωνιστικές.
πηγή efsyn.gr
-
Ρε σεις, τι λέει το αρχηγόπουλο εδώ, για ακούστε τον λίγο...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έτσι όπως τα λέει ο δήμαρχος είναι Μήτσο εγώ που ήμουν εκεί σαν απλός πολίτης δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο και ποιοτικό κόσμο μικρά παιδιά μητέρες με μωρά σε καροτσάκια ηλικιωμένους ανθρώπους χωρίς περίεργα συνθήματα , μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
με ταξίδεψε και μένα εκεί ο Δήμαρχος...αύριο θα με ταξιδέψει ο άλλος, ο δικός μας...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Aφου είσαι VIP σκώληκας τι να λέμε τώρα ........
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0