Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σκουληκια, επειδή είναι δυσκοίλιο το Ελληνικό κράτος κ ήταν έκτακτο το γεγονός, ενδέχεται να μην αποζημιωθούν τα εισιτήρια κ η διαμονή μου!!
Πάει ένα mi note 3 δηλαδή...
Κ σεις μου τσαμπουνατε για κούτες παμπερς κλπ...αφού μεγάλωσαν τα παιδιά, τι να τις κάνω πλέον αυτές??
Ναι ναι πες το μας και αυτό ότι θα βάλεις και από την τσέπη σου τσιφούτη, χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις , εσύ δεν δίνεις του Αγίου σου νερό , να είσαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση και ήταν πεσμένη σήμερα... -
-
Ο θεός μόνο ξέρει τι θα τσεπώσει αυτός ,εάν η Novartis δεν είχε ως αντικείμενο τα φάρμακα θα έλεγα ότι είναι αναμεμιγμένος και αυτός ο διαπλεκόμενος.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μάλλον η κόρη συμπάσχει... Η υπερβολική αγάπη μας κάνει με περίεργους τρόπους να εξωτερίκευουμε την αγωνία μας για το πρόσωπο που αγαπάμε.. Εξ αντανακλάσεως δηλαδή.
Περαστικά και πάλι και στους δύο σας.
τετοια ψαγμενα γραφετε και μετα τρεχουν οι αλλοι να ξανακατεβασουν το επιπεδο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Παρε ακράτειας τοτε,κανουν για ολα τα Φ !You may think you can fly - but you better not try
-
-
Κι όμως, κι όμως...
Σε ειδοποιάνε τη Δευτέρα πως πρέπει να παραβρεθείς επειγόντως σε μια σημαντικη συνάντηση στην Αθήνα, στο Υπουργείο, την Τετάρτη το πρωί.
Αφού ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, κοιτάζεις να κλείσεις τα εισιτήρια, αφού προηγουμενως σε έχουν διαβεβαιώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι αυτά θα αποζημιωθούν κ μόλις τα κλείνεις, σε ειδοποιεί το γραφείο προσωπικού πως δε μπορεί να προηγηθεί το ταξίδι, της απόφασης της οικονομικής επιτροπής κ της απόφασης δημάρχου για την αποζημίωση/μετακίνηση, γιατί δε θα την εγκρίνει ο επίτροπος...
Βλέπω μπροστά μου ένα καρβουνιασμενο mi note 3 κ σεις το διασκεδάζετε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γνωστός τσιφούτης είμαι, κλέφτης όμως όχι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γειά σας
Pampersεεεε σκλήκια
Μήτσοοοο αν τα πλερώ εσύ τα 'εξοδα αυτό και αν είναι Φ τεράστιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0