Και έχει πάρει τα περισσότερα like...τελικά ήμαστε μαζοχιστές

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο ισοζύγιο πάντως γέρνει εμφανώς υπέρ του "Έλαβε"Ο/H geoanto555 έγραψε:
@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum.
Αυτόν λοιπόν αποκαλείτε ακόμη αρχηγό???
Θέλει το κατάλληλο RingtoneΟ/H demakhs έγραψε:
Τον ήχο στο ξυπνητήρι πάλι, εννοώ!!!
Μπορεί να σκεφτεί κάποιος καμία φαεινη ιδέα γιατί μου συμβαίνει αυτό?
Το μυαλό μου πάει μόνο, στο ότι είναι δάκτυλος του.... Format data !!
Και μένα μου έχει ρίξει να φανταστείς !!Ο/H geoanto555 έγραψε:
@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum.
Γκρινιάρα γάτα, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις ολα σε like, τι κλαψουριζεις!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να μου το στείλεις γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
...στην προκειμένη, η πραγματικότητα, Τακη, ξεπερναει τη φαντασία!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Γκρινιάρα γάτα, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις ολα σε like, τι κλαψουριζεις!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να μου το στείλεις γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
...στην προκειμένη, η πραγματικότητα, Τακη, ξεπερναει τη φαντασία!!Ο/H takisfrag έγραψε:
...εμείς πιάνουμε τις 3 μας κ πανηγυρίζουμε!!Ο/H giannisatsi έγραψε:
Η 8.3.15 που την είχα και με την ίδια χρήση που κάνω και στην 8.4.26 μου έβγαζε 3 ημέρες με περίπου 10 ώρες sot, η 8.4.26 μου βγάζει περίπου 8 ώρες 3 ημέρες και μετρημένο από 100% μπαταρία έως 10% όμως επειδή με έτρωγε το χέρι εννοείται πως αναβάθμισα στην 8.4.26Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sotΟ/H giannisatsi έγραψε:
η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη