Και έχει πάρει τα περισσότερα like...τελικά ήμαστε μαζοχιστές
Magic WormHole
-
-
Το ισοζύγιο πάντως γέρνει εμφανώς υπέρ του "Έλαβε"Ο/H geoanto555 έγραψε:
@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum.
Αυτόν λοιπόν αποκαλείτε ακόμη αρχηγό???
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Θέλει το κατάλληλο RingtoneΟ/H demakhs έγραψε:
Τον ήχο στο ξυπνητήρι πάλι, εννοώ!!!
Μπορεί να σκεφτεί κάποιος καμία φαεινη ιδέα γιατί μου συμβαίνει αυτό?
Το μυαλό μου πάει μόνο, στο ότι είναι δάκτυλος του.... Format data !!
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Και μένα μου έχει ρίξει να φανταστείς !!Ο/H geoanto555 έγραψε:
@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μάλλον τους ευεργέτες του έριξε dislike μόνο. Κάτι τον κάνατε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γκρινιάρα γάτα, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις ολα σε like, τι κλαψουριζεις!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να μου το στείλεις γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
...στην προκειμένη, η πραγματικότητα, Τακη, ξεπερναει τη φαντασία!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να δεις πως το λένε είπαμε αυτό που βγάζει απο τα σωθικά του συνεχώς ο διπύρηνος... ρολό κοιλότητας, ρολεξ κατωτερότητας, κομπλέ τυρόπιτας...για βοηθατε λίγο ρε, κομπλ(εξ)άρισα!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S CapricornΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Όταν το ΚΚΕ μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή με το "Παλλαϊκό Μέτωπο"
Το παγανιστικό έθιμο «To Γαϊτανάκι του Μάη» (Maypole) - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
Το σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος στη Χίο -Ενα από τα αρχαιότερα στη χώρα, άκρως εντυπωσιακό [εικόνες] | iefimerida.gr
Γιατί το πέος έχει σχήμα μανιταριού σύμφωνα με τους επιστημονες
Ιδού η Ferrari SP38 - ferrari
13 Ανατριχιαστικές Εικόνες που θα σας Κάνουν να Τρέμετε απ’τον Φόβο σας. Με την 9η θα σας Σηκωθεί η Τρίχα! | Posts Face24

Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εδώ μου έριξε dislike πάνω πάνω το αίμα μου οπότε εσύ έρχεσαι σε δεύτερη μοίρα !!!
Ο/H demakhs έγραψε:
Γκρινιάρα γάτα, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις ολα σε like, τι κλαψουριζεις!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να μου το στείλεις γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
...στην προκειμένη, η πραγματικότητα, Τακη, ξεπερναει τη φαντασία!!Ο/H takisfrag έγραψε:

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
13 Ανατριχιαστικές Εικόνες που θα σας Κάνουν να Τρέμετε απ’τον Φόβο σας.
Δεν καταλαβαίνω τι ανατριχιαστικό έχει η 6
Μιά χαρά σκλκια,Σαν να βλέπω το νήμα μας ....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Γκουραμπιε, σ έχουν μαμήσει όλοι!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
*Καταραμένο Τ9, μαυρίσει ήθελα να γράψω...
Κοιτάξτε οι άλλοι προβλήματα που χουν με τον Jason:
...εμείς πιάνουμε τις 3 μας κ πανηγυρίζουμε!!Ο/H giannisatsi έγραψε:
Η 8.3.15 που την είχα και με την ίδια χρήση που κάνω και στην 8.4.26 μου έβγαζε 3 ημέρες με περίπου 10 ώρες sot, η 8.4.26 μου βγάζει περίπου 8 ώρες 3 ημέρες και μετρημένο από 100% μπαταρία έως 10% όμως επειδή με έτρωγε το χέρι εννοείται πως αναβάθμισα στην 8.4.26Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sotΟ/H giannisatsi έγραψε:
η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0