χαχαχα γιαυτό βουρ για παραγγελία Jason να έχεις και εσύ αυτούς τους προβληματισμούς (αυτό είναι απωθημένο απ το nikel που είχα και επιανε με τα ζόρια 2.5 ώρες sot)Ο/H demakhs έγραψε:
Γκουραμπιε, σ έχουν μαμήσει όλοι!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
*Καταραμένο Τ9, μαυρίσει ήθελα να γράψω...
Κοιτάξτε οι άλλοι προβλήματα που χουν με τον Jason:
...εμείς πιάνουμε τις 3 μας κ πανηγυρίζουμε!!Ο/H giannisatsi έγραψε:
Η 8.3.15 που την είχα και με την ίδια χρήση που κάνω και στην 8.4.26 μου έβγαζε 3 ημέρες με περίπου 10 ώρες sot, η 8.4.26 μου βγάζει περίπου 8 ώρες 3 ημέρες και μετρημένο από 100% μπαταρία έως 10% όμως επειδή με έτρωγε το χέρι εννοείται πως αναβάθμισα στην 8.4.26Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sotΟ/H giannisatsi έγραψε:
η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εμείς πιάνουμε τις 3 μας κ πανηγυρίζουμε!!
οθόνη original μαϊμού
τους χαμένους τρεις πυρήνες ( δυο έχασες στην μετάβαση σε nougat και έναν γιατί έπαιζε με rom, kernel)
το δακτυλικό που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου
proximity sensor μια από τα ίδια
και ότι έχεις το μοναδικό κινητό που είναι άυπνο γιατί αν την πέσει για ύπνο δεν έχει ξυπνητήρι -
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs
Καινούρια προσφορά στο τραπέζι
Το mi note 3 για το Mi8 SE
Υ.Γ Για το ξυπνητήρι, άλλαξε την ώρα συστήματος σε 12ωρο απο 24ωρο και μετά κάνε και ένα format dataYou may think you can fly - but you better not try -
Γιατί το σημάδι όταν τραβάς φωτογραφίες που σου άφησε ο @takisfrag σαν ενθύμιο στην αντικατάσταση της οθόνης , που το πας ; Με λίγα λόγια mi5s κουτσό ,στραβό, αλλήθωρο...
-
Παρεξήγηση !!! Δεν του άφησα κανένα σημάδι ήταν μια ίωση που την είχαν αρπάξει και άλλοι !!!!
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί το σημάδι όταν τραβάς φωτογραφίες που σου άφησε ο @takisfrag σαν ενθύμιο στην αντικατάσταση της οθόνης , που το πας ; Με λίγα λόγια mi5s κουτσό ,στραβό, αλλήθωρο...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι εννοείς τανασι, ποιο από τα δύο θα μου κάνεις δώρο?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε τα σάπια Τάκη ήταν η εκδίκηση σου για ότι σε έχει πει.
-
Τι λες για το mi8 , καλύπτει τις ανάγκες σου;
-
Φυσικα, όπως έχετε καταλάβει, είμαι άνθρωπος ταπεινός που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.
Κ ο Michael Jason, μου ναι υπεραρκετός!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι εννοείς τανασι, ποιο από τα δύο θα μου κάνεις δώρο?
Display Spoiler Υσχύει το απο πάνω!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0