Magic WormHole
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα παίδες!!!
Μήτσο η πρώτη χάλι... 2η και 3η σχεδόν ίδια πράγματα ίσως με λίγο καλύτερη τη 2η
Α να σε δούμε τώρα και στον καρσιλαμά!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Δεν έχει καρσιλαμα, ατύχησες, έχω ... διακόψει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
στείλε μου, με απόδειξη, ότι το πούλησες πάνω από 150 ευρώ κ την ίδια στιγμή, θα χορέψω καρσιλαμά σε live μετάδοση...
ΣΥΝΟΛΟ κατάθεσης για αγορά Μi5s : 180€ > 150€
-
Καλημέρα
Οι φωτο Μήτσε... μου πέρασε κι από το μυαλό μπας και είναι τρολιά και έχεις βάλει στο exif ότι είναι από το prixel και είναι από "ότι νάναι" (αλλά ξέρω πόσο βαριέσαι... δεν είπα δεν ξέρεις να το κάνεις).
Τέτοιου επιπέδου λέμε -
Τόσο καλές η τόσο χάλια είναι, δεν κατάλαβα...
Σχώρα με, είμαι φιτιλιασμενος, περιμένω παραλαβές σήμερα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άντε να παραλάβεις μπας και ξελαμπικάρεις
Τι καλές μωρέ; Πρώτη φορά τραβάς με αυτό το κινητό;
ΥΓ. Για κοίτα στις ρυθμίσεις τι ποιότητα έχεις βάλει να αποθηκεύει, λείπουν 3-4MB λεπτομέρειας. -
-
Ειναι gcam ειρήνη.
Στο 95%(default) βγάζει τέτοιο μέγεθος, στο 100% βγάζει τα 3mb που γράφεις.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παίξε με αυτό για αρχή, βγάλε με τη μια συμπίεση και με την άλλη την ίδια φωτο.
Δεν έχουμε ίδιες gcam/ρυθμίσεις, ούτε αισθητήρα, αλλά στο 97% σε μένα, δίνει 4-5MB περίπου βράδυ και λογικά δε φταίει μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ βασικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0