Magic WormHole
-
-
Φαγωθηκες με την Google επεξεργασία εσύ αραχνια εδώ κ τόσο καιρό.
δεν βάζω χέρι στις φωτο, δεν ξέρω, μόνο στο ... κοτόπουλο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Φαγωθηκες με την Google επεξεργασία εσύ αραχνια εδώ κ τόσο καιρό.
δεν βάζω χέρι στις φωτο, δεν ξέρω, μόνο στο ... κοτόπουλο!!
Και μην ξεχνιόμαστε κάτι χρωστάς σχετικά με κάτι δηλώσεις σου περί χορού.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό last ... year!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μας κάνεις ρεζίλι και ποιο last year? Πριν ένα μήνα τις έκανες. Βλέπω το νήμα να γίνεται κοτέτσι.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι λέ ρε, έχουν αποκλειστεί δια παντός οι κότες στην τρούπα, τόσα σκουλήκια εδώ μεσα, πας καλά...μόνο μια φραγκοκοτα, κυκλοφορεί εδώ μέσα, ακίνδυνη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά σιγά τα οα.. Δεχόμαστε και ζεϊμπέκικο ότι βολεύει.. Χορός να είναι αυτός.. Πάντως δεν το περίμενα ποτέ ότι 2 μεγάλο σκούλικα εδώ μέσα θα ήταν με το +1... Αλλάζουν οι εποχές βρεεε.. Πάω για ποπκορν μέχρι να ξεκινήσει ο χορός...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H vanni έγραψε:
Ο/H panagiotispro έγραψε:
Ειστε θεοι, τι θεοι;; ΗΜΙΘΕΟΙ
OffTopicτο ημίθεοι είναι υποβάθμιση του Θεοί
Το ημι...σκωληΚΣ τώρα, υποβαθμιση ή αναβάθμιση είναι, μπερδεύτηκα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το είδα το πρώι και δε μπόρεσα να αντισταθώ.
Even dead i will fight. -
Πάρε τηλέφωνο στην MAXXIS , να βγάλουν WORM-PRIXEL 1+6 special Edition...
-
Καταρχήν να ευχηθώ στον Μήτσο καλορίζικο, καλοδούλευτο το 1+6. Δεύτερον εδώ και ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από κάποιο prixel κινητό που μόνο δεν κολακεύει αυτόν που την τράβηξε. Να πω ότι πάσχει από πάρκισον, να πω ότι έχει στάμπα (δεν έχει), αλλά τέτοια απαίσια φωτογραφία ούτε αν σε κυνηγούσε ο Τσακ Νόρρις δεν θα τραβούσες με Redmi1s συσκευή.
Παραδοσιακές πίτες απ΄ όλο τον κόσμο! | Perierga.gr)
Το θαυματουργό μυστικό της αντιγήρανσης ανακαλύφθηκε στα δέντρα ενός μικρού χωριού της Αρκαδίας
Οι πιο ακριβές γυναίκες συνοδοί του κόσμου | E-Radio.gr Lifestyle
"Αθώες" Φράσεις που υποβιβάζουν μια γυναίκα! | Efi's Secrets
Αδιανόητο: Περισσότερα από 1.000 άλογα κουβαλάει το hypercar της Aston Martin! - Pentapostagma.gr : Pentapostagma.gr -
Σώπα κ προσπαθώ να σεταρω το τι βι μποξ.
Το 1+6 προς το παρόν είναι κρυμμένο στο ντουλάπι....μετά το τι βι μποξ, πως να παρουσιάσω κ καινούριο κινητό στην γυναίκα, με λες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0