Σε πληγώνει το γάτο - πίγκου ή βλέπεις ποιο μπροστά από τον Τζακ πάλι...!!!!!
Magic WormHole
-
-
-
Ε ρε κάψα με το ξεκλείδωμα της σασας....κ συ αραχνια, αντίστροφα μετράς??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Sasa25 Σε λίγες ώρες ξεκλειδώνεις ε?
Απ'την άλλη, τις τελευταίες μέρες μου βγάζει κάτι κουτάκια στα κινέζικα όταν είμαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ και δύο επιλογές από κάτω που υποθέτω ότι είναι κάτι σαν "Ναι-Όχι" , "Συμφωνώ-Διαφωνώ" και πατάω στην τύχη και δεν ξέρω τι πατάω και σε τι συναινώ!
Οπότε θα προσπαθήσω να περάσω τη global μόλις ξεκλειδώσω και ο Θεός βοηθός!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
@Sasa25
Μην φορτώνεις την συσκευή με αρχεία και ότι άλλο χρησιμοποιείς στο ξεκλείδωμα θα σε κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και άντε να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή, συγχρονισμό λογαριασμών. Μην φοβάσαι θα έχεις δίπλα σου τον @makis1024 τον γλυκούλη, @NasDriver πάντα δίπλα στον αδύναμο και φυσικά τον στριμμένο τον @demakhs -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Sasa25
Μην φορτώνεις την συσκευή με αρχεία και ότι άλλο χρησιμοποιείς στο ξεκλείδωμα θα σε κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και άντε να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή, συγχρονισμό λογαριασμών. Μην φοβάσαι θα έχεις δίπλα σου τον @makis1024 τον γλυκούλη, @NasDriver πάντα δίπλα στον αδύναμο και φυσικά τον στριμμένο τον @demakhs
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Το θέμα είναι η σαλάτα να είναι της εποχιακή. Τράβα μια φωτογραφία να την δουν οι σοφοί τα μηνύματα που λες.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ότι έχεις κάνει δύο φορές θα κάνεις και τώρα , ξεκλειδώνεις bootloader και φλασάρεις global fastboot rom με mi flash , clean all , την ρομ που θα σου υποδείξουμε για να μην έχεις πρόβλημα με το anti level που έχει πάρει η συσκευή σου. Δεν θα κάνεις κάτι διαφορετικό.
Official rom δεν θέλεις; Για την xtrv θα ήταν διαφορετική η διαδικασία αλλά για official τα έχεις ξανακάνει όλα , εκτός το ξεκλείδωμα. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το θέμα είναι η σαλάτα να είναι της εποχιακή. Τράβα μια φωτογραφία να την δουν οι σοφοί τα μηνύματα που λες.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρκετά τους είχα πρήξει με τα προβλήματά μου τόσες μέρες τους σοφούς. Σε ό,τι συναίνεσα στους Κινέζους,συναίνεσα. Θα τους πρήξω πάλι όταν έρθει η ώρα και ξεκλειδώσω με το καλό το κινητό. Ελπίζω να μην εξαφανιστούν από το φόρουμ με ταχύτητα γρηγορότερη και από εκείνη του φωτός!
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ότι έχεις κάνει δύο φορές θα κάνεις και τώρα , ξεκλειδώνεις bootloader και φλασάρεις global fastboot rom με mi flash , clean all , την ρομ που θα σου υποδείξουμε για να μην έχεις πρόβλημα με το anti level που έχει πάρει η συσκευή σου. Δεν θα κάνεις κάτι διαφορετικό.
Official rom δεν θέλεις; Για την xtrv θα ήταν διαφορετική η διαδικασία αλλά για official τα έχεις ξανακάνει όλα , εκτός το ξεκλείδωμα.
Ναι , σχετικό και αυτό , διότι ξεκλειδώνεις πάλι εφόσον ξεκλείδωσες νόμιμα μια φορά...
Γι'αυτό κάνεις όλη αυτή την διαδικασία που σε βάλαμε να κάνεις... -
Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μια χαρά θα στο αναγνωρίσει. Fastboot λειτουργία με εντολές cmd περνάς το twrp του Γιώργου. Αν δεν στο αναγνωρίζει ο υπολογιστής κοινώς να έχει μουλαρώσει με στικάκι θα κάνεις τα υπόλοιπα δλδ δυο αρχεία να προσπεράσεις τις αηδίες της google και μετά την rom. Σωστά τα λέω Μανώλη?
Και μην ανησυχείς όλοι θα σε βοηθήσουν κανείς δεν θα εξαφανιστεί μόνο ένας την κάνει πάντα στα δύσκολα και εμφανίζεται στο τέλος ως προφήτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0