Αμερικάνος είναι ο admin του φόρουμ. Σύμμαχοι κάποιοι mod με άγριες διαθέσεις. Αλλά τελικά έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και αποκτήσαμε ανεξαρτησία - ασυλία εδώ με τον όρο να μην ρυπαίνουμε άλλα νήματα. Από 'τι κατάλαβες απλά το προσπαθούμε, γιατί ρυπαίνουμε λιγουλάκι χωρίς να γινόμαστε αρκετά ενοχλητικοί στα άλλα νήματα.
Magic WormHole
-
-
Άκου γέροντα που Ούτε 36 δεν έχω πάει ακόμα.
Για καλό ήρθες εδώ ή για να ρίξεις βόμβες?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αμερικάνος είναι ο admin του φόρουμ. Σύμμαχοι κάποιοι mod με άγριες διαθέσεις. Αλλά τελικά έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και αποκτήσαμε ανεξαρτησία - ασυλία εδώ με τον όρο να μην ρυπαίνουμε άλλα νήματα. Από 'τι κατάλαβες απλά το προσπαθούμε, γιατί ρυπαίνουμε λιγουλάκι χωρίς να γινόμαστε αρκετά ενοχλητικοί στα άλλα νήματα.
Περίπου κατάλαβα τι εννοείς όμως... Τουλάχιστον πήρατε αυτό που θέλατε στο τέλος!
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Άκου γέροντα που Ούτε 36 δεν έχω πάει ακόμα.
Για καλό ήρθες εδώ ή για να ρίξεις βόμβες?
Κάποιος είχε υποθέσει ότι είμαι 25 στο άλλο thread (το σοβαρό) αλλά είχα το άγχος μου με το κινητό και δεν προλάβαινα να εξηγήσω ότι το "Sasa25" είναι το nick μου εδώ και 10 χρόνια!
Καμία βόμβα δεν έριξα. Έκφραση είναι!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
-
Χαχαχαχαχαχα! Η εικόνα όλα τα λεφτά! Όσο για την ηλικία, όλες οι ηλικίες καλές είναι, αρκεί να ζούμε και όχι απλά να αναπνέουμε. Ο καθένας είναι όσο νιώθει! Εγώ για παράδειγμα ενηλικιώνομαι του χρόνου!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Εγώ έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου ποτέ.
-
Ωραία τα είπαμε απόψε, αλλά λέω να πάω να δω καμιά ταινιούλα ή σειρά να περάσει η ώρα. Καλό βράδυ παιδιά και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Εγώ τόσες ώρες είδα ελληνική και τώρα ξένη ταινία, καλό βράδυ.
-
ειπατε και είπατε όλο το βράδυ μπουρουμπουρου να μην δείτε καμιά κοπέλα εδώ μέσα από τρουπα το κάνατε σαλα για κλασικό χορό εποχής μπαρόκ.
Αντε να δούμε ποιοι είναι πρωινοι εργαζόμενοι παντός καιρού.
Μα φυσικά αυτοί που λένε τέτοια ώρα καλημέρα και δεν λένε γιουπιιιι Παρασκευή.
Καλημέρα -
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Ωραία τα είπαμε απόψε, αλλά λέω να πάω να δω καμιά ταινιούλα ή σειρά να περάσει η ώρα. Καλό βράδυ παιδιά και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!
Δεν σηκώνει χαβαλέ, ειδικά τα νέας γενιάς Xiaomi , αλλά όταν είμαστε σε στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς , του δίνω και καταλαβαίνει...
Καλημέρα. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0