Μετά από δυο plus χρόνια μπόρεσε με ρεαλισμό να αυτοπροσδιοριστεί.Ο/H geotzia έγραψε:
κατι γιδια βλέπω....
Magic WormHole
-
-
Που σαι συ κρυμμένη μαρή Λουλού?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Που σαι συ κρυμμένη μαρή Λουλού?
Να έχεις σκάσει 800 ή 850€ για κινητό, θήκη, tempered glass και να έχεις αυτό Η OnePlus υπόσχεται σύντομα camera fix για τις HDR, Nightscape φωτογραφίες του OnePlus 7 Pro | Techmaniacs πόσο Xiaomi είσαι και εσύ βρε 1+. Να χ@σ@ εγγυήσεις, γνήσια ανταλλακτικά κτλπ. Βρε σε αυτά τα χρήματα μόνο apple, samsung, htc την Huawei την βάζω στην άκρη λόγου ban από τον θείο Σαμ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
καλημέρες
-
Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο , καλό δρόμο σε όσους πάτε στις ιδιαίτερες πατρίδες σας για ψήφο !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα καλημέρα!!!
Καλό βόλι για αύριο και προσοχή μην αυτοπυροβοληθείτε....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρεμάλια φίλοι μου.
Αύριο τα διόδια είναι δωρέαν. Επιτέλους το κίνημα δεν πληρώνω απέδωσε.
Even dead i will fight. -
Καλή βολή παιδιά και καλό ψόφο στους πολιτικούς! (T9 writing)
Τανασιιιιι, σου λείπει το νησί βρε... ZBZ1thW4NArJZfRS7Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0