απο τοτε που τους δωσαμε αυτα ολα μ@λ@κιες ειναι
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σαββατο κοντογιορτη εφτασε και η Κυριακη.
Ερχεται το καλοκαιρι, τι καλα που ειναι στην σκια αδερφια μου. Θα λιωσουν και οι παγοι, εκει να δειτε πτωματοπιγκουινια που θα φαμε.
Δεν εχω φαει κι ολας μαμωτο και μου τρεχουν τα σαλια απο τωρα. -
ΑΡΑΧΝΑΝΘΡΩΠΕ, άστους τους εχθρούς να σκουζουν, να αλαλάζουν και να οδύρονται για το κακό που τους βρήκε!
Εσένα παλικάρι μου, σου εύχομαι και ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.......&........ ΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ!!!!!
Ο άλλος, ο δήθεν σκωλήκιος, ο πρώην υπαρχηγός, ο @makis1024, πόσα χιλιόμετρα να σκαψε άραγες για να κρυφτεί????
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
(όποιος χρησιμοποιήσει google trn, πρώτα στα αγγλικά..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δηλωνω δημοσιως οτι αφου επεστρεψε το ηγετης μας επιστρεφω κι εγω! Πως να μην το κανω αλλωστε μετα απο την συγκινητικοτατη και ειλικρινεστατη δημοσια ομολογια μου, μεσω της οποιας εξεφρασα την επιθυμια ολων των σκουληκιων να του δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
ενώσου με την ουρά σου λοιπόν και αν καταφέρεις και κάνεις 74 γύρους χωρίς να ξεράσεις, θα προωθήσουμε την αίτησή σου στο Ανώτατο Σκουλήκειο Συμβουλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.
ανέμενε στην τρούπα σου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ελα και παιρνουμε παλι τα πανω μας
-
Μέγα Ηγέτη και συμφοιτητή αυτό που αποκαλείται ......... ο συμπαθείς @makis1024 τι σε έκανε και τα έβαλες μαζί του? πολέμησε όσο άντεχε το γέρικο σκαρί του προσπάθησε, φαντάσου ότι όποτε τον διάβαζα έκλαιγα δεν άντεχα τόση συγκίνησ.
-
ξέρει αυτός....
αν όμως, λέγω, αν, καταφέρει και ανταπεξέρθει σε μια, πιο δύσκολη δοκιμασία ακόμα και από τον @giwrgosalim και ΜΑΖΙ με τους 74 γύρους, πραγματοποιήσει, ταυτόχρονα και 37, στρουφογυριστές πιρουέττες, θα ακούσω τα λόγια σου, μιας και φέρθηκες πιο σκληκίσια απ' όλα τα σκλήκια και θα προωθήσω και το δικό του αίτημα για λήψη σχετικής απόφασης απ' τον Σκληκειο Πάγο!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δυσκολη δοκιμασια αρχηχε...
-
Ολα κι ολα εγω παρεμεινα πιστος στον αρχηγο(οχι στην παραταξη ομως :P). Αυτο δεν αξιζει μια προσωπικη χαρη;; Ημουν απο τους λιγους που βγηκαν δημοσια και προετρεψαν τα πληθη να σε ξαναδεχθουμε σαν να μην εγινε τιποτα!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
μεωσε λιγο κανε αν μου το επιτρεπεις βεβαια 73 γυρους και 36 πιρουετες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0