Magic WormHole
-
-
ελα πάμε όλοι μαζί...πετάτε ο καθένας από μια μ@λ@κια, να κόψει ο άνθρωπος, να ησυχάσουμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
και εγω τι θα κανω?
Display Spoiler Μια φορά είχα "κτυπήσει" τόσο αλύπητα έναν φίλο μου που είχε σαλτάρει. Έπαιζε τα δικά μου πούλια, κτυπούσε τα δικά του...χαμόςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
οδηγός και link αν δεν κάνω λάθος Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Το account που έχεις στο τηλέφωνο ο συγχρονισμός είναι on? Στο mi cloud από την συσκευή
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Αν δεν είναι 100% άπαντα και στις ερωτήσεις και ότι άλλο ...να γίνει 100"% το account. Όχι ότι παίζει μεγάλο ρόλο αλλά να είμαστε σίγουροι
Για την ιστορία έχω official global 8.0.3.0 και δεν ξεκλειδώνει ο bootloader.
Στους drivers το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να απενεργοποιήσω τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής.
Δεν το έχω κάνει γιατί όταν ξεκλείδωσα το redmi 3 pro (ido) της γυναίκας μου, δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω ξανά την ψηφιακή υπογραφή και το αποτέλεσμα ήταν να μη λειτουργεί η κάρτα δικτύου και ένα σωρό άλλες συσκευές με μοναδικό γιατρικό το format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Δεν έχω λοιπόν καμία όρεξη να το ξαναζήσω αυτό... -
Καλύτερα είναι να τον αναλάβει κάποιος είτε με Team είτε με pm είτε με skype.
Δεν θα γίνει δουλειά έτσι. Μην κλατάρει το παιδί. Κρίμα είναι.
Εδώ είναι thread του χαβαλέ!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Για καλό ήρθα ?? Δεν καταλαβαίνω Χριστό !!!
-
Εδώ και ο οδηγός απενεργοποίησης ψηφιακής υπογραφής έχει και την μέθοδο τις προσωρινής κάνεις την δουλειά σου και ενεργοποιείς ξανα Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0