Magic WormHole
-
-
Κάτι τέτοιο έτσι............
-
Ο/H tasosko έγραψε:
εγω το ειπα απο την αρχη στον @demakhs αλλα κανενας δεν με πηρε στα σοβαρα......(παραπλανηση).......
Και τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ ... αν και αεκτζης θα σας καληνυχτίσω με ένα....άντε γεια ααα άντε γεια...σκληκακια χαχαχα... Εγώ δεν του είπα να βάλει πιγκουίνο έχει διάφορα.. Ότι θέλει να βάλει Αλλά όχι σκληκι χαχαχα...
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H sthatzi έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με τα σκουλήκια αλλά δεν το βλέπω να αλλάζω avatar σχετικά σύντομα !
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ξεμάτιασμα κάνεις....τη δέχεται την βασκανία η εκκλησία...
Έχω προσθέσει και κάτι καινούργιες ευχές, μούρλια. -
Ο/H sthatzi έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με τα σκουλήκια αλλά δεν το βλέπω να αλλάζω avatar σχετικά σύντομα !
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τέκνα μου, την ευλογία μου να έχετε.
Έχω λειτουργία αύριο.... -
εχουμε και avatar σκωληκοtransformers....
=============== Φεβ 12th 2017, 1:26am ===============
Ο/H geofust έγραψε:
Τέκνα μου, την ευλογία μου να έχετε.
Έχω λειτουργία αύριο....
-
Ο/H sthatzi έγραψε:
Θα μάθεις σύντομα, θα σου πω εγώ τι παίζει..αν και νομίζω το βλέπεις και μόνος σου...Μην σκας απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι εμείς(οι πιγκουινοι) όταν βοηθάμε ούτε ανταλλάγματα ζητάμε ούτε συμβόλαια ούτε ιεραρχίες ούτε τίποτα..Εκεί είναι η χαοτική μας διάφορα....
Ο/H spideman3 έγραψε:
Άκου εκεί να ζητάει βοήθεια ο @linuxilakis από την σκουληκότρυπα και να απαιτεί από τον sthatzi να μην βάλει avatar worm. Πόσο χαμηλά θα πέσετε ρε πιγκουίνια ................ μα τόσο παρακαλετό να μην ..........
Αράχνη να ξέρεις ότι στην αρχή είπα...να βοηθήσουμε όλοι και συμφωνησατε.Αλλά κάποιος αρχηγός σας άρχισε να λέει για στρατολόγηση και τέτοια.Εκεί την πατησατε χεχε..Δεν παρακάλεσα μέχρι και of topic με βγάλατε...Όμως έτσι με την πρωτοβουλία μου το παιχνίδι συνεχίζεται χεχε...είδα μια κόπωση.. Τώρα θα γεμίσουμε κάμποσες σελίδες... Αρε Γιώργο που είσαι να δεις μόνος μου τους παίζω....
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H sthatzi έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0