Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
ε βέβαια, που να τολμήσεις ν απαντήσεις για τα υπόλοιπα.....κότα-πίγκου.....μη πλακώσει ο ο frag-όκοτα-πίγκου και γίνει της μουρλής το κοτέτσι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τον Τάκη είπες φραγκόκοτα; Πίγκου δεν είναι αυτήν την εβδομάδα ντυμένος;
-
τάξε κρουαζέρα με φ16 απο πάνω σε βραχονησίδα να σας την πέσουνε τα μεμετια με τα φούμο και μετά θα κάνετε σαν το 50-50 που τους είχαν πιάσει οι τούρκοι ενώ ήταν ντίρλα στο μεθύσι από τα τσίπουρα και είχαν ναυαγήσει.....ενω εμείς θα την πάμε μια βόλτα στα φιορδ θα δεί αρκτικό κύκλο λευκή αρκούδα .... θαλάσιους ελέφαντες...μπορεί να δούμε και τον νέμο αγκαλίτσα ή ακόμα ακόμα τον happy feet...και βέβαια εκεί να δείς ομίχλη που θα χει...και θα κλαίνε βρε τα σκληκακια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκιαααααααααααααααα
-
Twilight zone!
-
-
Έκανε reapply αφου τους στόλισα με μερικά Γαλλικά στο φόρουμ.
-
Γιωργο @spideman3 σαλονικιε Παοκτση πρώην ύπουλο Σκληκ κ νυν συμπρωτεύουσα της χώρας, φώναξε τον ινσπέκτορα Χρήστο @derveni αστυνόμο Σαΐνη εξπερ των θετικών απαντήσεων να σου δείξει πως γίνονται, χρειάζονται κ σχόλιο, γιατί δεν είναι τοσο απλες, σαν τα spoilerιάσματα που έχεις αρχίσει κ τα μαθαίνεις σιγά σιγά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι τραβάω. Είμαι στο επίσημο φόρουμ και έχω τρελαθεί στα ποστ μπας και φανεί ότι συμμετέχω και δεχτούν αυτή τη φορά το αίτημα για bootloader unlock. Πάντως τρέχουν κάτι ωραίοι διαγωνισμοί.
-
Αφού βλέπεις ότι υπάρχει αόρατη, αυτόματη λειτουργία απομόνωσης των off-topic μηνυμάτων, εσυ τα γράφεις, μονο εσύ τα βλέπεις, τι το συνεχίζεις??
Πρόσεξε γιατί μετά από κάμποσες φορές, θα ενεργοποιηθεί κ η, επίσης, αόρατη, αυτόματη λειτουργία αποκλεισμού σου από το συγκεκριμένο θέμα.
Μην μου αρχίσεις τα νιαουρισματα κ τα κλαψουρισματα μετά, σε προειδοποίησα, αμαρτία ουκ έχω..μέρες που ναι..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μιλάει και ο αντιπρόσωπου των σκουληκιών επί γης!
=============== Μαρ 31st 2017, 5:25pm ===============
Τρεχάτε στο επίσημο φόρουμ. Τρέχουν κάτι ωραία δωράκια. Διαγωνισμοί μούρλια! -
Ζηση αμα κερδισεις ποτε πες μου και εμενα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0