Όντως, δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνεται με τους φακούς στις mirrorless olympus πια, αλλά εκείνη η γενιά φακών ήταν κορυφαίοι.
Magic WormHole
-
-
πω πω, έχετε δίκιο...χάλια τα κινητά στις φώτο..ειδικά αυτό που τα σηκώνεις και πυροβολείς ανα πάσα στιγμή, ένα δράμα!!
plaka forest by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ είχα Canon eos 700 και αργότερα 750 αλλά μεγαλώσαμε εν τω μεταξύ και άρχισα να καταλαβάινω ότι η μηχανές και όλα τα συρμπάγκαλα με τους φακούς άρχισαν να
μαζεύουν σκόνη γιατί δεν ήθελα έχω μαζί μου 3 τσάντες και τσαντάκια. Με την Sony (Η400V), βρήκα την ησυχία μου.. και καλό μηχανημα πρώτα απ΄όλα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και γω, στην κωλότσεπη το χω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο την διαφορά την βλέπεις αν βγάλεις το ίδιο θέμα δίπλα - δίπλα με κινητό και καλή μηχανή.
Καλές οι φωτό με τα κινητά ..την ημέρα, αλλά οι φωτογραφικές είναι άλλο επίπεδο. Ακόμα και οι compact.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ναι μπρε, εννοειται, μονο που, παραπανω απο τα μισά που θα θελες δε θα τα τραβούσες, γιατί δε θα χες τη μηχανή μαζί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είμαι η τελευταία που θα πω ότι βγάζουν χάλια φωτο τα κινητά ή οποιοδήποτε μηχάνημα πια. Εξάλλου η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που έχεις μαζί σου
Ναι, κάθε συσκευή έχει τα χαρακτηριστικά της και τις δυνατότητές της, αλλά είναι τόσο εξελιγμένες πια που και ένας τυφλός που θα τη γυρίσει απέναντι και θα κάνει κλικ, θα βγάλει μια εστιασμένη φωτογραφία με ωραία χρώματα. Απο κει και πέρα όμως το βασικό ρόλο τον παίζει το "μάτι" του φωτογράφου.
Μια "ιστοριούλα' που τη σκεφτόμουν για παρηγοριά, την εποχή που "αρρώσταινα" με κάτι πανάκριβες μηχανές και φοβερούς φακούς, που δεν μπορούσα φυσικά να πάρω:
Ένας διάσημος φωτογράφος βρέθηκε να κάθεται σε ένα επίσημο γεύμα δίπλα στην οικοδέσποινα.
Κάποια στιγμή αυτή γυρίζει και του λέει: "Οι φωτογραφίες σας είναι εκπληκτικές, πρέπει να έχετε καταπληκτική φωτογραφική μηχανή".
Ο φωτογράφος χαμογέλασε και δεν είπε τίποτα. Όταν ήρθε η ώρα που έφευγε, χαιρετάει την οικοδέσποινα και της λέει:
"Κυρία μου τα φαγητά ήταν υπέροχα, πρέπει να έχετε σπουδαίες κατσαρόλες" -
Όλοι οι χιαομαδες Στυμφαλία Κορινθίας σήμερα όπου περνάω xiaomi βλέπω.
-
Μπροστά μου δεν βλέπω αλλά πιστεύω αν ανέβουν οι φωτογραφίες να δείχνουν ότι δεν έχουμε αφήσει τίποτα
-
Μιας και μιλάμε για φωτό. Ορίστε και οι φωτό των forwarders της taobao για την sd card μου.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πω πω, έχετε δίκιο...χάλια τα κινητά στις φώτο..ειδικά αυτό που τα σηκώνεις και πυροβολείς ανα πάσα στιγμή, ένα δράμα!!
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καί μιλάω γιά τις δυνατότητες πάντα...όχι γιά το βλέμμα
Φορτώνεσαι λοιπόν μηχανές-τρίποδα-φακούς καί ξαμολιέσαι σαν τον τρελό γιά το κυνήγι της τέλειας φώτο!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0