Μου λέει άνθρωπος που δούλευε στην Εθνική ότι την εποχή που δούλευε εκεί μαζεύανε σακκούλες με πλαστά 100 δόλλαρα.
Magic WormHole
-
-
Εγώ έχω μπει σε Εθνική το 2002 τότε που άλλαζε το νόμισμα και δούλευα πάνω στο σύστημα ασφαλείας ενώ δίπλα μου ήταν κάτι ..τσουβάλια.
Ρώτησα. Μου είπε ο βαριεστημένος υπάλληλας: Δισεκατομύριο και σάκος μεγάλε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Τι να σου πώ αραχνάνθρωπε..ολόκληρο δεκάρικο έδωσα και μόνο ή fog μου έδωσε like.
Πάω να πνίξω τον πόνο μου στον espresso macchiato. Τα λέμε μετά..
-
Το σχόλιο ήταν για την ησυχία που έχει το νήμα, όχι για τις σκουληκοδουλειές του Μήτσου με τους εράνους.
Αναρωτιέμαι πόση προμήθεια θα βάλει το σκουλήκι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αντε και από μένα, σε έξοδα με βάλατε.......
πως θα πιω καφέ στην παραλία και να βλέπω τις βάρκες, ιστιοφόρα, φέρυ μπωτ να κινούνται πέρα δώθε ..... -
Να μαι κι εγώ.
Τι έχασα;
Even dead i will fight. -
-
Έλα ντε.
Από προχθες το βράδυ λειπω.
Even dead i will fight. -
Τοτός καθόταν στην πρώτη θέση του λεωφορείου, πίσω από τον οδηγό λεωφορείου και είδε κάτι αγελάδες:
- Αν ήτανε ο μπαμπάς μου ταύρος κι η μαμά μου αγελάδα εγώ θα ήμουνα μοσχαράκι, λέει ο Τοτός.
Λίγο πιο κάτω:
- Αν ο μπαμπάς μου ήταν αετός κι η μαμά μου γεράκι, εγώ θα ήμουν πουλάκι.
Αυτό γινόταν σε όλη την διαδρομή με διάφορα είδη ζώων ώσπου μία στιγμή ο οδηγός λεωφορείου που είχε πάθει ζαλάδα του είπε:
- Αν ο μπαμπάς σου ήταν μ------ κι η μαμά σου μ-----, εσύ τι θα ήσουν;
Ο Τοτός μετά από πολλή σκέψη απαντάει:
- Οδηγός λεωφορείου, κύριε!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ωραίο νησί Δημήτρη!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0