Magic WormHole
-
-
ΜΙΝΙΟΝ..που το θυμήθηκες αυτό... δεν πρεπει να το έχεις προλάβει, ε;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
-
Ναι ναι. Και εγώ.
Ουτε καν θυμάμαι τον πρώτο όροφο που ήταν σαν θάλαμος αερίων από τα αρώματα που δοκίμαζαν οι κυρίες...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
@Alex_MLT Ούτε γω θυμάμαι τις κυλιόμενες σκάλες που τα τότε πιτσιρίκια -τα άλλα όχι εγώ
- ανεβοκατέβαιναν για παιχνίδι
-
εμένα με πήγαινε η μανούλα...με διατακτικές καθότι δημόσιος ...είχα πάρει ένα adidas μποτάκι μπάσκετικό πανάκριβο... ακόμα το θυμάμαι
-
Μου έχουνε πει και για κάτι playmobil που υπήρχαν εκεί!
Κάτι κάστρα ινδιάνοι διαστημόπλοια!
Είναι αλήθεια; γιατί δεν τα πρόλαβα!You may think you can fly - but you better not try -
Θυμάμαι,αμυδρα αλλά έχω ακόμη την αίσθηση που μου είχε κάνει, ένα τεράστιο κατασκεύασμα με ολόκληρο τοπίο και γύρω γύρω τρένο με σταθμούς, γαλαρίες, κομπλέ.
-
ελάτε για σας που είσασταν πολύ μικρά .... μέχρι και παπάκια είχε c50 και εδω βέβαια δεν είστε εσεις....
-
Ο/H fog έγραψε:
Θυμάμαι,αμυδρα αλλά έχω ακόμη την αίσθηση που μου είχε κάνει, ένα τεράστιο κατασκεύασμα με ολόκληρο τοπίο και γύρω γύρω τρένο με σταθμούς, γαλαρίες, κομπλέ.
(είχαμε δράματα ώσπου με ξεκολήσουν οι γονείς μου από εκεί. )
Ο/H fog έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ πάντως έχω προλάβει και : .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0