Magic WormHole
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σε λίγο θα σου βγάλει μύνημα η PayPal ,(light a candle) ,(άναψε μια λαμπάδα) οι άλλοι κλαίνε διακοσάρες και τρακοσάρες.
claim στο pp με το unboxing και το χρήμα πίσω...
παρακαλάω να είναι καλώδιο, γιατί μου παρουσιάστηκε βλάβη στο αυτοκίνητο και θα μου ρθει το refund, κουτί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν έχει γλυτώσει την στενή ο Ντουάγκης (το πιο πιθανό, ταιλάνδη έιναι εκεί), τότε έχει κάνει μπάζα για 5ετία και βάλε.
Σε κανά χρόνο, θα ξανασκάσει μύτη και θα το ξανακάνει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μέχρι να βρεθεί κάποιος να του κόψει τα Duangtop-Taolingling δηλαδή τα lingling.
-
....που κάνουν dingdong!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και να του τα δώσουν περασμένα σε μπεγλέρι.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε μενα δεν έστειλε τπτ το καθαρμαααααααααααα..
Ο/H demakhs έγραψε:
που κάνουν dingdong!!
You may think you can fly - but you better not try -
-
Χαλόου του εβρυμπάντυ!
Έχασα το πάρτυ που μου αναλογούσε να χάσω! Φακ....
Βγαίνω παραπονούμενος για το μπάν στον "συνάδελφο", γιατί εμείς οι κουρασμένοι από τη μέρα χάσαμε την βραδινή μας ψυχαγωγία. Ούτε μεζεδάκι δεν πήραμε, ούτε καν μυρωδιά.... -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
"τις παντοφλίτσες σου και ύπνο".
-
@Xstos
Τι πάρτι έγινε σήμερα το απόγευμα και το χάσαμε?
OffTopicΑρχίζω πλέον να πιστεύω ότι ο αρχισκουληκας είναι κάποιες φορές μαθητούδι στην πρώτη δημοτικού. Άκου εκεί "εγώ τι κάνω δάσκαλε? unboxing-->καλώδιο-->dispute? @geoanto555 σήκωσε το χεράκι του σαν καλό παιδάκι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0