Magic WormHole
-
-
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@demakhs Και εδώ μέσα απαγορεύτηκε να είμαι ατακτουλης;
Ανέβασε και μια απο το Μαρμαρι να ξέρω τι θα αντικρίσω!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σας!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα ανέβει unboxing σήμερα κατά τις 22:00 που εδώ μέσα θα είναι μόνο ο σέρβερ και ο @demakhs ...
Επίσης έχω να πω ότι σήμερα στις 6:30 κοπανησε κεραυνός στο από πάνω σπίτι από εμάς κ μέσα στον γλυκό ύπνο εκλασα μέντες όπως ποτέ ξανά.
Τεράστια εμπειρία! Χειρότερο κ από ΑΚ με Μινέρβα κροτίδα σε κλειστό χώρο!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
@spideman3 άσε τις φωτό με καναπέδες άδειους κ βγάλε τπτ προς τις ξαπλώστρες να λιαζεται! Γίνε λίγο γύπας!
Διπλα έχω την γυναίκα είναι και Πόντια δεν παίζει.
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα ανέβει unboxing σήμερα κατά τις 22:00 που εδώ μέσα θα είναι μόνο ο σέρβερ και ο @demakhs ...
Επίσης έχω να πω ότι σήμερα στις 6:30 κοπανησε κεραυνός στο από πάνω σπίτι από εμάς κ μέσα στον γλυκό ύπνο εκλασα μέντες όπως ποτέ ξανά.
Τεράστια εμπειρία! Χειρότερο κ από ΑΚ με Μινέρβα κροτίδα σε κλειστό χώρο!
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Εχει σκάσει και βλήμα ΠΒ στα 200-300μ απο λάθος κι έγινα ένα με το χώμα κυριολεκτικα. Ακουγωντας δε τα θραυσματα να πέφτουν γύρω μου και είτε να καρφώνονται στο χώμα είτε να χτυπάνε σε πέτρες και να κάνουν ντιννννννν το σκάτο είχε πάει στην κάλτσα.
Περισσότερό φοβηθηκα από το βλήμα. Πιο δυνατός ήταν ο κεραυνός.
Δε συγκρινεται τίποτα με τη δυναμη της φύσης.
Even dead i will fight. -
@spideman3 Ο λαός του συμπολίτη παιδιά!παοκ αλητεία δεν μασάμε πουθενά κ τέτοια φάση να Ουμ ντεμεκ!
Καλά δεν πιέζω καταστάσεις, μολαταύτα καλό θα ήταν αυτά να μην συμβαίνουν
People's Republic of China - ότι και καλά οι Κινέζοι γίνανε κομμουνιστές - εδω γελάμε!
-
με αφορμή αυτό: Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!! κουραμπιέ, σκέφτηκα πως για να συνεχίσεις να διαβάζεις και να ποστάρεις στην σκουληκότρυπα, πρέπει γίνεις VIP και εδώ και να μου στείλεις το αντίτιμο στο PayPal μου ,σαν κλειδωκράτωρ...έχεις pm με τον λογαριασμό.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0