Διαφήμιση

Magic WormHole

• Καλημέρες και καλά κουράγια σε όλους τους.. γονείς που δίνουν εξετάσεις! :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H fog έγραψε:

Ένα ταπεράκι με κεφτεδάκια είχα ετοιμάσει πάντως αλλά δεν το πήρε :P
      Αυτος έχασε θα είχε κάτι να τσιμπάει και να χαλαρωνει.Τεσπα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Χρηστός Πολίτης.
    • Ρε μην αγχωνετε κι άλλο τα παιδια.
      Ούτε θα πιάσουν τον πάτερ από τα @@ αν περάσουν κάπου, ούτε η ζωή τους καταστραφηκε.

Αν έχουν σαν στόχο την μορφωση τότε ναι να αγχώνοντε, αλλά από σο ξέρω οι 99 στους 100 έχουν σαν στόχο το επαγγελμα.
      Οπως ηδη ξέρετε άλλο το τι σπουδασα κι άλλο το τι δουλεια κάνω.
      Εγώ πχ σπουδασα ηλεκτρολόγος και τώρα είμαι μανάβης. Τα ηλεκτρολογικά μου χρειάστηκαν στο να γλυτώνω τα 30€ ή τα 50€ από βλάβες.

Ηρεμήστε και δώστε τους να καταλάβουν πως περάσουν δεν περάσουν το ίδιο και το αύτο ειναι.
      Αυτά περί θυσιών τα θεωρώ τελείως γελοια.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ρε μην αγχωνετε κι άλλο τα παιδια.
      Ούτε θα πιάσουν τον πάτερ από τα @@ αν περάσουν κάπου, ούτε η ζωή τους καταστραφηκε.

Έχει δίκιο 100% ο σαλονικιός, και εγώ ηλεκτρονικός σπούδασα και κατέληξα να κάνω οτιδήποτε άλλο. Όπου σε πάει η ζωή είναι.. :D

Ο/H Krasdimi έγραψε:

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας κάτω του 40%
      Μεγάλε, αυτό δεν διδάσκεται. Είναι κάτι σαν την δύναμη από το Star Wars. Η το έχεις, ή όχι. :D :P

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Aυτό με το καρπουζί είναι σαχλαμάρες.
      Είτε το κοπανάς, είτε το κοτσάνι κοιτάς, είτε του μιλάς τις ίδιες πιθανότητες εχεις να είναι μάπα είτε καλό.
      Δίνεις 3-4€ πάιρνεις ένα καρπουζι και τελος.
      Το κοτσάνι είναι ξερό όταν είναι κομμένο από καιρό ενώ ειναι πράσινο όταν είναι φρέσκο. Είναι στριμμένο το κοτσάνι όταν ο αγροτης θέλει να σταματησει την αναπτυξη κι ωρίμανση του μέχρι να το κόψει.

Να κάθεσαι τώρα και να λες θέλω αυτό, όχι όχι αυτο, αυτό το κάτω στη γωνια, είναι στα όρια της μιζέριας.
      Στανταράκι όλοι τα κάτω καρπουζια θέλουνε.
      Το γιατί το ερευνα ακόμα η επιστήμη.

Εδώ υπάρχει κόσμος που διαλέγει 300γρ κεράσια για 5 λεπτα.

Even dead i will fight.
    • Σε αυτό με τα κεράσια, βάλε και εμένα μέσα. Εδώ έχουν 8-10 ευρώ το κιλό, ναι ρε φιλε θα τα διαλέξω ένα ένα τα άτιμα.. 8o

• Διαφήμιση
    • Εδώ έχουν 2.90€ -3.90€.
      Και όλα μα όλα είναι ίδια γιατι εγώ τα ξεχωρίζω ένα ένα.
      Τα 2.90€ ειναι πιο μικρά και τα 3.90€ ειναι να μεγαλύτερα. Όσο και να ψάξεις τζάμπα την ώρα σου θα φάς και μαζί θα πρηζεις και μένα.
      Εδώ έχει γύρω στα 70 κιλά πατάτες όταν αδειαζω τα σακια και πάλι με ρωτάνε αν έχω κι άλλες. Δλδ θέλουν 10 πατατες από τις 500 και δεν τους φτάνουν αυτες που βλέπουν θέλουν να δουν κι αυτες που δε βλέπουν.
      Τώρα τι διαφορά έχει η πατάτα που εχω στο υπόγειο με την πατάτα που πριν από μια ώρα άδειασα στις κλούβες είναι κάτι που κι αυτό το ερευνά η επιστήμη.
      Δουλεια και καλή δεν έχει. Γι αυτο σας λέω βρειτε μου νύφη να με έχει βασιλια και να με ταίζει κεράσια στο στόμα να ησυχάσω.
      :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Even dead i will fight.
    • Ακριβήνανε και τα κεράσια, θυμάμαι στην μυτιλήνη πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή, τα έπαιρνα 2.5 κιλά στο πεντάευρο. :/

• Καθε χρονια είναι διαφορετικη.
      Φέτος είχε τις παγωνιες.
      Και πάλι φθηνα ειναι.
      Επίσης 2.90-3.90 σου μιλαώ για μανάβικο. Όχι για λαική. Εκεί από αγρότη μπορει να τα βρεις και 2.5 και ίσως και 2.

Even dead i will fight.
    • Ε ναί, έχεις δίκιο. Μου φαίνεται πως υπάρχει και τοπική παραγωγή στην μυτιλήνη, άρα θα είναι και λιγο πιο φτηνά κατ'ευθείαν από τον παραγωγό.. :thumbup:

• Διαφήμιση