Δημήτριε................υπερβάλλετε ολίγον θαρρώ!
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα στη ζώνη του σκουληκόφως και καλή βδομάδα να έχουμε.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Δημήτριε................υπερβάλλετε ολίγον θαρρώ!
Πρόσεχε που το πάει... θα σε σκλικιάσει πάλι και δεν θα καταλάβεις τι σε χτύπησε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Να τα εκατοστήσεις Γεώργιε.... Και μετά αν σ' αρέσει να τα χιλιάσεις!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
@linuxilakis Μια που φαίνεσαι χουβαρντάς, θα μου πάρεις και εμένα ένα στα γενέθλιά μου;
=============== Ιουν 19th 2017, 9:43am ===============
Δεν είμαι πλεονέκτης, συμβιβάζομαι και με Redmi pro 2..
-
Ο/H sso έγραψε:
Να τα εκατοστήσεις Γεώργιε.... Και μετά αν σ' αρέσει να τα χιλιάσεις!!!
-
Υψηλό επίπεδο βλέπω. Γιώργη το κέρασμα μπρεεε που είναι; Με ένα φοντάν θα την βγάλεις;
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
του ευχηθηκα να το πάρει. Δεν είπα πουθενά ότι θα του το πάρω.
Δεν είσαι ο μόνος, το απρίλιο ήθελα να χτυπήσω το Mi5s Plus και εγώ, αλλά επικράτησε η ...ρημάδα η λογική και είμαι πάλι με το Redmi pro.
Του χρόνου πάλι, βλέπουμε για το Redmi pro 3 ή το Mi Mix 2 "Lite" (δεν πλησιάζεται το κανονικό..) ή κάτι κοντά σε αυτές τις τιμές.. (κάτω από 300)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Αυτή την "περίοδο" και να έχεις λεφτά, καλά θα είναι και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πως θα τα χρησιμοποιήσεις, γιατί δεν ξέρει κανείς τι ξημερώνει..
Σωστό και αυτό!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0