Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Καλημέρα σε όλα τα γλυκά παιδιά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγω πιστεύω πως δεν έχασε τίποτα αυτός ο μουλωχτός....παρακολουθεί σιωπηρώς κάτι τέτοιες έντονες στιγμές.....
Τον προσκάλεσα ..συνθηματικώς , αλλά κάνει τηνtakisfragόκοτα...
όπως κ κάποιες άλλες κότες..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
Το τανάσι νο 2 το ντιωκσατε μπρεεεε; Ντροπή μπρεεεε! Μήτσο ακούς; Μου ακούγεται για επάξιο σκουλήκι το τανάσι νούμερο ντίο.....................
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω πιστεύω πως δεν έχασε τίποτα αυτός ο μουλωχτός....παρακολουθεί σιωπηρώς κάτι τέτοιες έντονες στιγμές.....
Τον προσκάλεσα .. σιωπηρώς, αλλά κάνει τηνtakisfragόκοτα...
όπως κ κάποιες άλλες κότες..
Κο Κο Κο Κο με φώναξε κανείς ;;Τι λες μωρέ τραχανά τι θες να κάνω εγώ το παλικάρι έχει την άποψη του και δεν αλλάζει γνώμη αφού θέλει LeEco ας παίρνει LeEco , τώρα το να την λέει στην xiaomi για το σέρβις ενώ δεν τον υποχρεώνει κανείς να το αγοράσει τι να πω ;;;;; Μου θυμίζει όταν είχα πάει στην Μαγιόρκα και του λέω του πράκτορα μετά ρε φίλε χάλια είναι σαν την Λούτσα , και μου λέει μπας και σε έφερα με το ζόρι και δεν το ξέρω !! Το θέμα είναι εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα και ανοίξει επίσημα Mi store στην Ελλάδα μην είναι ο πρώτος που θα τρέξει να πάρει !
βέβαια να συμπληρώσω ότι πέρα από την πλάκα η κάθε άποψη είναι σεβαστή ,όπως και η πλάκα , όχι όμως η ειρωνεία !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τάαααααααααααακκκκκκκκκκκκκκκκηηηηηηηηηηηηη! Πού είσαι μπρε να σώσεις τον αρχηγό;
-
άσε με γατο, πίγκο, γατοπίγκο και σε λίγο οι...πρωινές κότες, θα καλημερίζουν και τις ... γαλοπούλες!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έφυγα από Χανιά για διακοπές στην Αθήνα
1 μερα και επηξα...
Παμε λοιπόν για γύρο Πελοποννήσου
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Και το νου σας ρεμάλια!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0