Εγώ λέω να φάμε το σουβλάκι της ειρήνης και να πάμε για υπνο. Ειρήνη, βάλε κάρβουνα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Όταν λες όλοι εννοείς Όλοι;;;Ο/H spideman3 έγραψε:
Πυρηνικά δεν έπεσαν την γλιτώσαμε αυτή την φορά. Αφήσαμε να φύγει ο αρχικός θυμός αν υπήρξε και μετά πολλή σοφά τοποθετήθηκαν όλοι.
το σύστημα για σένα, προτείνει πεπονάκι, για τούτη δω την ώρα...παλιο a-lot-of-άγε!!!Ο/H MarkosVL έγραψε:
Εγώ λέω να φάμε το σουβλάκι της ειρήνης και να πάμε για υπνο. Ειρήνη, βάλε κάρβουνα![]()
@ssoΟ/H sso έγραψε:
Πυρηνικά δεν έπεσαν την γλιτώσαμε αυτή την φορά. Αφήσαμε να φύγει ο αρχικός θυμός αν υπήρξε και μετά πολλή σοφά τοποθετήθηκαν όλοι.
![]()
Λέω για όσους τοποθετήθηκαν.Ο/H spideman3 έγραψε:
Πυρηνικά δεν έπεσαν την γλιτώσαμε αυτή την φορά. Αφήσαμε να φύγει ο αρχικός θυμός αν υπήρξε και μετά πολλή σοφά τοποθετήθηκαν όλοι
@ssoΣίγουρα εγώ δεν έκανα τοποθέτηση. Προτίμησα το χιούμορ με νόημα στο post που αναφερόμουν στο Εδώ πολυτεχνείο. Χωμένος στην τρύπα κάτω από το τραπέζι περιμένοντας τον σεισμό.Ο/H sso έγραψε:
![]()