Magic WormHole
-
-
-
στη γλώσσα του ΜπΆοΚ.....Ντάνος ή Λαουρίτα???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ερμαφρόδιτο σκληκιαρικο θα ήταν για να ανεβάζει τόσο ζέστη.
-
σηκωθήκαν οι κεραίες σου και τρελάθηκαν οι αισθητήρες σου αράχνια μόλις διαβάζεις αυτό το όνομα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????
Z62awaZV7ZU1BvbK6
αυτή η Φουρέϊρα, τραγουδάει στα mad video music awards "αυτό το κάτη που θέλω"...τι στο καλό ρε Μάκη...τι ιδιαίτερο έχουν οι γάτες κει κάτω στην Κρήτη?
Ειρήνη, σ έχω κάνει σάντουιτς με λάχανο από πάνω και μπρόκολο από κάτω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Alex_MLT
Τελικά βλέπω να μην συμφέρει η αγορά ελαστικών από Βουλγαρία. Ένα Dunlop που σκέπτομαι να βάλω μου στοιχίζει με τα μεταφορικά 266€ Ελαστικά σε πολύ καλές τιμές από το ηλεκτρονικό κατάστημα στην Βουλγαρία, συν πόσα θέλω περαστικά; Στην Ελλάδα το βρίσκω με 280€ 195 / 60 R15 88H DUNLOP BLURESPONSE
Κάνω κάτι λάθος; Μου κάνει εντύπωση!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Όχι, δεν κάνεις λάθος, έτσι είναι. Η φτηνή μέθοδος είναι το να πας εκεί με το αυτοκίνητο, τα αλλάζεις και γυρνάς. Τα μεταφορικά δυστυχώς είναι πολλά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δεν είναι πολλά 20€ για 4 λάστιχα!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
στείλε μου τα παλιά σου αν έχουν ακόμα τακούνι, όπως λες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ακριβώς επειδή δεν είναι πολλά, μάλλον τα υπόλοιπα είναι ήδη μέσα στην τιμή. Τέλος πάντων, πάρτα από Ελλάδα να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
@sso
=============== Ιουλ 10th 2017, 12:12am ===============
@MarkosVL
Μάρκο τι πήγες και ποσταρες στο διπλανό νήμα βρε.. Σε πήρε χαμπάρι η ομίχλη και το σχόλασε το πανηγύρι. Πάνω που είχα βάλει και εγώ τα ποπκορν στην φωτιά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Με Αρχισκωληξ και ινσπεκτορα δε θα πάνε χαμένα τα ποπκορν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0