Magic WormHole
-
-
Δεν ψήνω, ξύνω!!!
Το Xiaomi Redmi Note 4 INTERNATIONAL 4/64GB Gray με snapdragon κ την B20 απο το grossoshop, 70 ολόκληρα ευρώπουλα λιγότερα από Ελλάδα, για όποιον ενδιαφέρετα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έτοιμη η σαρδέλα;
-
-
Οι καλές πληροφορίες εκεί δίνονται και δεν είναι θέμα στρατολόγησης αλλά παρέας...
-
@linuxilakis Με όλο το σεβασμό αλλά η παρέα που λες είναι εικονική και η φίλοι όπως το facebook, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα προσωπική γνώμη αυτό έτσι.
-
Συ ειπας..
Ακόμα κ εικονική να είναι είναι παρεάκι και παίρναμε αρκετές ώρες εκεί αλλά και εδώ. Δηλαδή αυτή η κοινότητα αφού είναι εικονική είναι κουραφεξαλα? Η μήπως με αφορμή όλο αυτό εδώ δεν έχεις γνωρίσει κάνα δυο αξιόλογους ανθρώπους... Είμαστε οφ τοπικ όμως -
-
@linuxilakisOffTopicΑν με διαβάζεις το έχω πει πρώτος ότι επειδή μου αρέσει η τεχνολογία μπαίνω εδώ για ένα είδος εκτόνωσης, τα πραγματικά προβλήματα είναι έξω, και καλό είναι να αποτοξινωθουμε από το ίντερνετ, πράγμα που έχω αρχίσει και το κάνω προσωπικά και κάτι τελευταίο πόσες φορές βρέθηκες με τους εικονικούς φίλους για φαγητό, ας το σταματήσουμε εδώ γιατί σηκώνει πολύ κουβέντα, και ο @MIUI_ART θα μας φωνάζει
-
Πολύ καλά κάνεις. Κάποια στιγμή θα πάρεις κ φωτό. Τα πάντα είναι ευκαιρίες φίλε φτάνει να είσαι σαν ανοιχτό βιβλίο κ τότε ανοίγεται ένας άλλος κόσμος κ εδώ κ παντού. Το κλείσιμο και τους ανεμόμυλους μόνο να φοβάσαι..
-
Αυτά που ανακάλυψες και λες εμείς εδώ στην Λάρισα το εφαρμόζουμε κάθε Κυριακή, όσο για τους φίλους σου όχι μόνο τους δικούς σου αλλά και όλων μας, δεν ξεπερνούν ούτε τα δάχτυλα τους ενός χεριού, όλα τα άλλα είναι από πια μεριά το βλέπεις και σε πιο ακροατήριο απευθύνεται, όποιος σκέφτεται κάτι άλλο απλά να του πούμε να κατέβει από το καλάμι που ιππευει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0