Αυτό να λέγεται..........όντως!Ο/H demakhs έγραψε:
Δε βαριόμαστε ποτέ πάντως με τα παρατσούκλια που σου κοτσάρουμε!!
Magic WormHole
-
-
Για αυτό γατούλη ποτέ μόνος ................... τέσσερα άτομα και πάνω. Αν πέσει κάτω το σαπούνι δεν το σηκώνουμε.
-
Ελα ρε συ @demakhς πλεον δεν χρειαζεται να σκυψεις για το σαπουνι για να κινδυνευεις έχουμε απελευθερωθεί πολυ.όλα γίνονται και χωρίς σαπούνι.
-
δείτε εδώ τι έπαθε ο άνθρωπος, πήγε να παραγγείλει μαγιό της γυναίκας κ του στείλανε ... καμπάνα:
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
Κ εδώ το αντίπαλο δέος του creme brucelee, η creme bruceleena:
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΑΣΕ που μπορεί να μαθει και το ξησε ξησε.γατουλοκουνελο ακούς το ξησε ξησε ηταν μεγάλη επιτυχία στον στρατό.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δείτε εδώ τι έπαθε ο άνθρωπος, πήγε να παραγγείλει μαγιό της γυναίκας κ του στείλανε ... καμπάνα:
httpsgr/community/index.php/Thread/10709-ΤΕΛΩΝΕΙΟ-Πως-να-αντιμετωπίσετε-το-ΤΕΡΑΣ/?pageNo=90
Κ εδώ το αντίπαλο δέος του creme brucelee, η creme bruceleena:
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω προτείνω, μετα το επίμαχο βίντεο, που δεν κατάλαβε ο αβγαλτος, αντί για καλημέρα, καλησπέρα κλπ κλπ να ευχόμαστε: "καλό τρούπωμα" για να το... εμπεδώσει!!!!
=============== Αυγ 10th 2017, 5:14pm ===============
το παίξανε @ takisfrag τέλεια ετσι;;;; μετα απο μια μέρα απάντηση. -
Γάτο πίγκου έχεις πάει εδώ Το ζευγάρι που άφησε την πόλη και έφτιαξε ένα μοντέρνο καφενείο στο Λιτόχωρο (pics) | E-Radio.gr Θέματα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Γάτο πίγκου έχεις πάει εδώ Το ζευγάρι που άφησε την πόλη και έφτιαξε ένα μοντέρνο καφενείο στο Λιτόχωρο (pics) | E-Radio.gr Θέματα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου.
-
-
Ξέρω ότι είμαστε σε καλοκαιρινό mood αλλά μόλις είδα τον αγώνα του motogp στο Brno. Ti έκανε πάλι ο Doctor; Ελπίζω εκεί στην Yamaha να βρούνε αυτό που τους λείπει και να μπορέσει να το πάρει φέτος. Το αξίζει νομίζω, την έχει ιδρώσει την φανέλα του.
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Ξέρω ότι είμαστε σε καλοκαιρινό mood αλλά μόλις είδα τον αγώνα του motogp στο Brno. Ti έκανε πάλι ο Doctor; Ελπίζω εκεί στην Yamaha να βρούνε αυτό που τους λείπει και να μπορέσει να το πάρει φέτος. Το αξίζει νομίζω, την έχει ιδρώσει την φανέλα του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0