Φάε τροποποιημένα προϊόντα αλλά όταν βγάλεις γυναικείο στήθος μην πεις γιατί σε χαϊδεύουν όλοι, μακριά από τροποποιημένα ( καρκίνος -τερατογενέσεις ) θα μου πεις είναι τίποτα καθαρό σήμερα όχι αλλά προσπαθώ να βρω όσο μπορώ το καθαρό.Ο/H mastersakis έγραψε:
η μεγαλήτερη ανακάλυψη της 5ετίας...άσπορο καρπουζι.....
Magic WormHole
-
-
Κράτα μου μερικούς σπόρους να τα φυτέψω του χρόνου τα μεταλλαγμένα καρπούζια. Ή μήπως δεν έχεις;
-
δεν έχουν φίλε...Ο/H makis1024 έγραψε:
Κράτα μου μερικούς σπόρους να τα φυτέψω του χρόνου τα μεταλλαγμένα καρπούζια. Ή μήπως δεν έχεις;
-
Μεταλλαγμένα είναι βρε, και όχι μόνο για να μαθαίνεις κάτι μην φυτέψεις στον κήπο σου καρπουζιες παίρνουν όλα τα ιχνοστοιχεία από το έδαφος το σακατεβουν εντελώς, μην βάζετε μεταλλαγμένα στο τραπέζι σας σκεφτείτε τουλάχιστον τα παιδιά σας.Ο/H makis1024 έγραψε:
φυτέψω του χρόνου τα μεταλλαγμένα καρπούζια
-
Αυτό λέμε είναι υβρίδια που έχουν τροποποιημένο DNA σε κάποιο εργαστήριο στο Ισραήλ ή την Ολλανδία που μαζί με τους σπόρους που αφαιρέθηκαν δεν ξέρεις πού αλλού έχει επέμβει ο άνθρωπος στην φύση.
-
Αμέ! Δηλαδή εμείς βλάχοι είμαστε, θα μείνουμε χωρίς μεταλλαγγμένα?!?!Ο/H geotzia έγραψε:
Tι έγινε ρε παιδιά;;καρπούζι χωρίς σπόρους;;;
Μολις μου έλεγε ένας αμερικάνος ότι εκεί είναι πολύ δύσκολο να βρείς καρπούζι με σπόρους... μάλλον ήρθαν και από εδώ!!!
Εδώ βγήκε τζατζίκι χωρίς σκόρδο........
-
Μη τροποποιημένα προϊόντα ή ζώα δεν υπάρχουν πλέων......μόνο αυτά που φυτεύεις ο ίδιος είσαι σίγουρος αλλά και πάλι παίζει και αυτόΟ/H derveni έγραψε:
Φάε τροποποιημένα προϊόντα αλλά όταν βγάλεις γυναικείο στήθος μην πεις γιατί σε χαϊδεύουν όλοι, μακριά από τροποποιημένα ( καρκίνος -τερατογενέσεις ) θα μου πεις είναι τίποτα καθαρό σήμερα όχι αλλά προσπαθώ να βρω όσο μπορώ το καθαρό.Ο/H mastersakis έγραψε:
η μεγαλήτερη ανακάλυψη της 5ετίας...άσπορο καρπουζι.....
-
Χρήστο μακριά λέμε, εκτός αν θες η χήρα να φάει μόνη της το εφάπαξ.
-
...και με μαχαιροπίρουνο, μη χαλάσεις το μανικιούρ....Ο/H makis1024 έγραψε:
Μα είναι σαν να τρως μπριζόλες χωρίς κόκαλο.

-
Χρήστο όταν έρθεις Λάρισα (όπως είπαμε) σε περιμένω μην ξεχαστείς έτσι.
-
-
Τη γλίτωσες! Παραλίγο να ανέβω το περασμένο ΣΚ για μια βάπτιση, αλλά τελικά δεν έκατσε...Ο/H derveni έγραψε:
Χρήστο όταν έρθεις Λάρισα (όπως είπαμε) σε περιμένω μην ξεχαστείς έτσι.
Αλλάξαν γνώμη οι γονείς και τελικά θα κάνουν περιτομή στο παιδί....
=============== Αυγ 26th 2017, 11:13pm ===============
Πώς είπατε, ορίστε?!?!Ο/H makis1024 έγραψε:
Με μεταλλαγμένο τσίπουρο ;

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0