Μπορεί ίσως τα ρωσιδάκια να τα έχουμε αλλά την ομάδα της Ρωσίας με τίποτα.
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γράφει κάποιος στα σχόλια του ρεπορτάζ, απαντώντας στον κόουτς-ΜΕΓΚΑ ΤΡΟΛ, ο οποίος, αθεόφοβος, δήλωσε: "δεν πήραμε βοήθειες από τον πάγκο"
Κάποιος να του πει ότι 3 αλλαγές εχουμε στο ποδόσφαιρο..στο μπάσκετ έχουμε όσες θέλουμε
...κ κάποιος άλλος:
Για να πάρεις βοήθειες από τον πάγκο πρέπει να τον βαλεις κιολας
Ακόμα και το1987 παίζαμε με 7-8 παίκτες....Τώρα με χρόνο επίθεσης 24 δεύτερα (και όχι 30) παίζουμε με 5,5 παίκτες;;;
Κι αυτή η Λίβερπουλ συνέχεια αυτοκτονίες είναι...Πάντως χαίρεσαι να την βλέπεις!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Τους είχαμε σε λέω, τους είχαμε πατήσει κάτω!!
Αν δεν τους έβγαζε την π@ν@γι@ ου τσουπαν'ς θα τους κάνανε ότι κάναμε κ στην ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΣΕΞ... ΣΕΞ Αχαλινωτο!
Άστον αραχνια να λέει... ό, τι η ομάδα του ό,τι κ οι γνώσεις του περί μπασκετ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έγινε επίτηδες ώστε να πάρει η COSCO την εθνική
-
@MarkosVL
Κάτι ρώτησε χθές ή προχθές το βράδυ σχετικά αν μπορεί να γίνει εγκατάσταση στο Mi5X η rom του Mi A1 εδώ η απάντηση
Η ''καθαρή'' ROM του Xiaomi Mi A1 λειτουργεί τελικά και στο Mi 5X | Dr. Android -
Ο/H demakhs έγραψε:
Τους είχαμε σε λέω, τους είχαμε πατήσει κάτω!!
Αν δεν τους έβγαζε την π@ν@γι@ ου τσουπαν'ς θα τους κάνανε ότι κάναμε κ στην ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΣΕΞ... ΣΕΞ Αχαλινωτο!
Άστον αραχνια να λέει... ό, τι η ομάδα του ό,τι κ οι γνώσεις του περί μπασκετ!!
Δεν υπάρχει προπονητής Χάσι για το μπάσκετ να τον πάρουμε;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@MarkosVL
Κάτι ρώτησε χθές ή προχθές το βράδυ σχετικά αν μπορεί να γίνει εγκατάσταση στο Mi5X η rom του Mi A1 εδώ η απάντηση
Η ''καθαρή'' ROM του Xiaomi Mi A1 λειτουργεί τελικά και στο Mi 5X | Dr. Android
-
@MarkosVL
Εξαρτάται τι ζητάς από μια συσκευή πχ ο Prixel Prixel HDR+++ μάλλον αυτό που θα είχε την καλύτερη φωτογραφική κάμερα ομοίως και εγώ αλλά δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει το Mi A1, οπότε θα έπαιρνα την περπατημένη το Mi5X και θα έπαιζα με τις rom.
=============== Σεπ 14th 2017, 1:14am ===============
-
Καλά σίγουρα είναι ότι κοιτάει κάποιος. Εμένα με ψήνει λόγο αναβαθμίσεων από τη google κατευθείαν το Α1. Μπορεί να μην είναι κάτι τρομερό αλλά δεν έχω δοκιμάσει κινητό που οι αναβαθμίσεις του δεν εξαρτάται από την εταιρία που το έφτιαξε, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Άσε που θα φάει και τρελή υποστήριξη με rom και κλπ. Resurrection Remix + Substratum= Έρωτας
-
Αν έχει την υποστήριξη της ίδιας της google ναι θα είναι υπέροχα.
-
Καλημέρα τρελιάριδες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0