όλοι μας έχουμε βοηθήσει πάρα πολλούς. Να βγάλουμε λίστα?Ή να λέμε εγώ που έκανα εγώ που βοήθησα εγώ που έφαγα τόσες ώρες... Ακόμα και ένα post που γράφεις κάτι που βρήκες ή ένα πρόβλημα που έχεις είναι βοήθεια για τον επόμενο. Όσοι ξέρουν -και έχουν χρόνο - το κάνουν. Τι πάει να πει αυτό? Επανειλλημένος έχει επισυμανθεί (και εγώ ο ίδιος έχω κάνει αναφορά στον @MIUI_ART για τον @derveni γιατί προσέβαλε νέα παιδιά για την ορθογραφία τους ή για κάποια τους επιλογή σε σχέση με τα ταχυδρομεία), "αλλόκοτη συμπεροφορά" προσωπικών προσβολών στο άσχετο απο το εν λόγω πρόσωπο. Βλέπε επίθεση στο @spideman3 με το οποίο κάποιοι απο εμάς μεταξύ αυτών και εγώ πατήσαμε το dislike. Έκτοτε σιωπή και χθές το σκηνικό με το διαφημιστικό σποτ που ο φίλος Μήτσος το χαβαλέδιασε και τσουπ η επίπληξη. Δεν έχω δεί όμως καμμία επίπληξη σε άλλους. Δεν κρίνω προσπάθειες τρέξιμο συναντήσεις δώρα κλπ. Μπράβο σε όλους. Δηλαδή απο μόνος τους ο mod έκρινε ότι δεν είναι σωστό αυτο που είπε ο Μήτσος ή υπήρξε υπόγεια διαβούλευση? Το γιατί είναι που με τρώει......
Θυμάμαι άτυχες στιγμές να κυνηγάμε άτομα που είχαν πραγματικό θέμα και κάποιοι να του βγάζουν κλέφτες. Και όλοι να λέμε ρε παιδιά περιμένετε λίγο...... Εκεί δεν έγινε κάτι ε?
Όταν μίλησα για βοηθόμετρο αυτό εννοούσα. Πως μετριέται ? Τι άλλο μετράμε? Την σοβαρότητα ή σοβαροφάνεια ? Την αυταπάρνηση την ζέση? Τα κίνητρα που έχουμε? Και αν όλο αυτό δημιουργεί μια εικόνα ώστε να μπαίνουμε σε μια πιο καλή μεταχείριση ακόμα ακόμα και στο απυρόβλητο?.... Δηλαδή έτσι θα πορευτούμε ? Εκτός αν έχουμε άλλες φιλοδοξίες και όνειρα για την διαμονή μας εδώ. Ή μήπως θα εκμεταλευτώ εγώ το μαγαζί και το χώρο που μου δίνει για αυτοπροβολή ικανοποιώντας τον υπέρμετρο εγωισμό μου?
Δεν έχω δει κάποια απάντηση ή κάτι ότι θα το δούμε κλπ κλπ απο την αναφορά μου. Εδώ δεν είναι εξάρχεια που λέτε. Απλά παιρνάμε την ώρα μας ανάμεσα στα σοβαρά τοπικ που όλοι διαβάζουμε κάθε μέρα. Είναι το break που γίνετε.
Καταλήγοντας γιατί γίνομαι κουραστικός .Μιας και τα λέμε όλα
...Αυτός που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ο χαβαλές η σάτιρα το αστείο τον κουράζει πολύ μα πάρα πολύ....γιατί χτυπάει στον εγωισμό του.
Στην διάθεσή σας για το επερχόμενο μπανάκι.
Ευχαριστώ
Θυμάμαι άτυχες στιγμές να κυνηγάμε άτομα που είχαν πραγματικό θέμα και κάποιοι να του βγάζουν κλέφτες. Και όλοι να λέμε ρε παιδιά περιμένετε λίγο...... Εκεί δεν έγινε κάτι ε?
Όταν μίλησα για βοηθόμετρο αυτό εννοούσα. Πως μετριέται ? Τι άλλο μετράμε? Την σοβαρότητα ή σοβαροφάνεια ? Την αυταπάρνηση την ζέση? Τα κίνητρα που έχουμε? Και αν όλο αυτό δημιουργεί μια εικόνα ώστε να μπαίνουμε σε μια πιο καλή μεταχείριση ακόμα ακόμα και στο απυρόβλητο?.... Δηλαδή έτσι θα πορευτούμε ? Εκτός αν έχουμε άλλες φιλοδοξίες και όνειρα για την διαμονή μας εδώ. Ή μήπως θα εκμεταλευτώ εγώ το μαγαζί και το χώρο που μου δίνει για αυτοπροβολή ικανοποιώντας τον υπέρμετρο εγωισμό μου?
Δεν έχω δει κάποια απάντηση ή κάτι ότι θα το δούμε κλπ κλπ απο την αναφορά μου. Εδώ δεν είναι εξάρχεια που λέτε. Απλά παιρνάμε την ώρα μας ανάμεσα στα σοβαρά τοπικ που όλοι διαβάζουμε κάθε μέρα. Είναι το break που γίνετε.
Καταλήγοντας γιατί γίνομαι κουραστικός .Μιας και τα λέμε όλα
...Αυτός που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ο χαβαλές η σάτιρα το αστείο τον κουράζει πολύ μα πάρα πολύ....γιατί χτυπάει στον εγωισμό του.
Στην διάθεσή σας για το επερχόμενο μπανάκι.
Ευχαριστώ