Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
+16 και προσπαθούμε και για το +17, αλλά μας κάνουνε σαμποτάζ κάποια καρι@λια!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτο που κατάλαβα είναι ότι κάποιος δούλεψε κάποιον και αυτός που έφαγε το δούλεμα είναι τρία πουλάκια τσίου τσίου. Στο είπε ο @makis1024 πάρε ένα tv box να δεις προκοπή, δεν τον άκουσες.......
-
Μόλις είδα ότι έχω κ εγώ δύο dislikes..και τα δύο από τον @zanos.. Με έχει στη black list. Χεχε
-
Μη τρολάρετε τον Αρχιπριξελ γιατί θα στείλει ιούς στις κάμερες των τηλεφώνων σας
-
Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους.
Για Formula δεν θα μιλήσω γιατί κάποιοι θα θέλουν να το δουν το μεσημέρι με τους φανταστικούς speakers τις ΕΡΤ.
-
να κανω μια ερωτηση βρε παιδια, μιας και βλεπω οτι αρκετοι χρησιμοποιητε tapatalk.... μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? δεν μου ανοιγει τα links απο τα posts, δεν ανοιγει οταν προκειται για συνδεσμο αλλου νηματος στο φορουμ αλλα δεν ανοιγει (οχι παντα) εξωτερικους συνδεσμους με browser.
ολες οι συμβουλες για σωστη ρυθμιση καλοδεχουμενες....αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το tapatalk δεν βρηκα....και θελω να προσθεσω κι καποια αλλα φορουμ του εξωτερικου που ειμαι μελος ....θα ηταν μεγαλη διευκολυνση για μενα να τα παρακολουθω ολα απο ενα μερος.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Είναι θέμα του Tapatalk. Σε παλιότερες εκδόσεις λειτουργεί.
-
Θέμα tapatalk και θεμα φόρουμ που έχει μείνει μάλλον λίγο πίσω στο plug in
Εγώ έχω την 6.4.7 εκδοση
Πχ η τελευταία έκδοση παίζει άψογα στο xda . Ενώ αυτή που όπως είπα έχω δεν παίζει στο xda. Το αντίθετο με εδω -
ευχαριστω για τις απαντησεις
δηλαδη δεν υπαρχει κατι που μπορει να κανω εγω....να περιμενω updates απο το tapatalk....πρακτικα με καθε φορουμ λειτουργει διαφορετικα?
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
μπορώ να κάνω συρρίκνωση έναν εξωτερικό δίσκο, για να φτιάξω ένα κομμάτι fat32 για να δουλεύει στο wii και στο υπόλοιπο που θα παραμείνει σε ntfs να μην χαθούν τα αρχεία που έχει μέσα????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0