You may think you can fly - but you better not try
Magic WormHole
-
-
-
Προσπάθησα για ψιλά και χρωματιστά αλλά είμαι απο το κινητό και δεν τα κατάφερα!You may think you can fly - but you better not try
-
Ριχνω το γάντι κ περιμένω να το πουλήσει έστω κ 101€!
Τανάσι για 200ρικο συν κάτι ακόμα, το prixel..
To note 4 4/64, πες είναι καλά τα 180..μεταχειρο?
(Αυτός ο λορεντζος, από ποιας διαμέτρου σωλήνα πεταχτηκε, κατάσκοπος!?)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
Tανάσι είμαστε ακριβώς στις ίδιες σκέψεις. Άσε που το Α1 δεν έχει ράδιο και τωρα που είμαι με τρένα ε. χμ το χρησιμοποιώ.... Έδωσα το note 4 και τώρα είμαι με το μακρύ στο χέρι.
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@demakhs Δεν το πιστεύω ότι εστησες όλο αυτό το σκηνικό για να πάρεις τον Φ80 χωρίς να δείξεις ότι σου άρεσε...
Μεγάλο σκουλήκι τελικά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@demakhs Αν μου έλεγες πιο νωρίς μπορούσα να σου κρατήσω 5-6 μελιτζάνες που σε μηκος ηταν περί τα 40cm και σε διάμετρο ορισμένες ξεπερνούσαν ακόμα και τον Φ50. Όπως και να χει έχουν και πιο φυσική αίσθηση από την πλαστικουρα του Φ50 βρε αδερφέ....
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Tανάσι είμαστε ακριβώς στις ίδιες σκέψεις. Άσε που το Α1 δεν έχει ράδιο και τωρα που είμαι με τρένα ε. χμ το χρησιμοποιώ.... Έδωσα το note 4 και τώρα είμαι με το μακρύ στο χέρι.
Μοιάζει με το note 4,με το ζόρι η άλλη ήθελε να μου το πουλήσει,μέχρι και έκπτωση ανακάλυψε !
Μόλις της είπα ότι το θέλω με miui
Κάπου τα έχασε!
@demakhs Το 3/32, ένα μήνα το κράτησα
Αυτή η b20 και η μπαταρία όλα τα λεφτάYou may think you can fly - but you better not try -
Εγω ξεκίνησα ο καημένος ποια είναι η τιμή του Redmi Pro. Ο άλλος άδραξε της ευκαιρίας και γύρισε την κουβέντα στα Φ. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι αν περιμένει ο @giwrgosalim το δίνει στα 130 αλλιώς ρίχνει την τιμή στα 100€ και το ξεφορτώνεται. Όλα αυτά χάρη στον σοφό γέροντα πιγκου @geoanto555 εκτός και αν βρήκε την ευκαιρία να τρολαρει τον arxiprixel.
Δεν αλλάζω όμως γνώμη 70€ μια χαρά είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0