Magic WormHole
-
-
κατεβάζω και την xtrv στο inthewithtaxi...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Α, για να αλλάξω λίγο κουβέντα από τις τελίτσες του πρίξελ.
Δείγμα πελατολογίου μηλοεταιρείας (USA - φυσικά). Τους ζητήσανε να πουν την γνώμη τους για iphone X και δώσανε το iphone 4 ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
εξακολουθεί και ισχύει το προηγούμενο βίντεο για όλους σας, εκτός το ΤΑΝΑΣΙ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εξακολουθεί και ισχύει το προηγούμενο βίντεο για όλους σας, εκτός το ΤΑΝΑΣΙ....
Φύγετε κύριε, να πάτε αλλού. Στο κατάλληλο νήμα υποστήριξης για μπρίκια.. εεε, Mi 5S ήθελα να πω.
Και μας τα ζαλίζετε και ζητάτε και τα ρέστα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
εσύ, στον κόσμο σου...ρίξε και μία καλημέρα τώρα, μιας και μόλις ξύπνησες!!!!
=============== Νοε 8th 2017, 8:25pm ===============
τα κατάφερα, επιτέλους.
μετά το format data, φλάσαρα το lazyflasher, αφού δε μιλούσατε
reboot to recovry k φλασαρα το supersu του forum, αφού δε μιλούσατε
reboot to recovery και φλάσαρα το zip της global developer, αφού δε μιλούσατε
εχω μείνει με ένα ωραιο mi logo 5 λεπτά τώρα....χωρίς τελίτσες να πηγαινοέρχονται και τα συναφή.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τι τα θελα εγώ τα official με root....μια ζωή custom...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Φλάσαρες official με twrp ; Και περιμένεις να ανοίξει; Τι να σου κάνει και το έρμο το SuperSu και το lazyflasher;
-
α, τώρα πετάγεστε όλες οι τσ@υτσ@υδες εεεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0