Magic WormHole
-
-
Αστα, το χω κάνει σουρωτηρι το πριξελ...πάει να μου το ανοίξει το βίντεο με το πρόγραμμα που χω κ αποθηκεύω τους κωδικούς μου.
Από χτες που πήγα να φλασαρω το Dolby atmos, ενώ πρέπει να ήταν ήδη φλασαρισμενο κατά την εγκατάσταση της arΩma, δεν έχω ούτε ήχο στο κινητό...καταλαβαίνεις τι έπεται ε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Και εγώ κάτι παρόμοιο έπαθα ArxiPrixel βάρεσα ένα ωραιότατο format data - fastboot rom με επιλογή clean all και όλα ξανά ΟΚ.
-
Μήτσο, καλώδιο άλλαξες;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Η ιστορία της ζωής μου, σε 3 εικόνες, δηλαδή 3000 χιλιάδες λέξεις!!
Αραχνια ΜπΆοΚ, αφού πέρασες fastboot ROM, τι νόημα ειχε να προηγηθεί factory data??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καμια μηχανή ελέγχου του καιρού έχει βγάλει η xiaomi ή έμεινε στις πετσέτες και τα χαλακια μπάνιου;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Φυσικά εκείνο το ρολόι το amazift τα προβλέπει όλα ακόμα και μ@κ@κ@ς. Εσύ όμως δεν μας είπες την γνώμη σου για την αφεντομουτσουνάρα το σκληξ.
-
Γνωμη σχετικά με τι;;;
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου............ στο avatar του έβαλε ο αρχισκούληκας Μονάρχης την φάτσα του.
-
Ωπ δεν το είδα!! Μάλιστα καλός είναι μωρέ. Ειδικά αν σκεφτείς τι έχει περάσει τον τελευταίο καιρό....τέλειος είναι!!!!!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0