Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Στείλε εσύ κ θα αποφασίσουμε ... ομαδικώς τι θα την κάνουμε περαιτέρω...
Οχι όχι...ένας είναι ο γείτονας Γιωργο κ τρώει από τις δικές μου υπερταχύτητες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Βρίσκομαι σε ένα τρομερό δίλημμα...μάλλον δύο.
Δίλημμα #1: να ποστάρω κ ολόσωμη ή είναι του ματσ'??
Δίλημμα #2: πως να κρατηθώ (όντας άηχος) κ να μην του σβουντουρίξω την ROM της προηγούμενης Παρασκευής, η οποία κ είναι εξαιρετική, ενόσω αύριο κυκλοφορεί η καινούρια??
Δίλημμα #2: Αφού είσαι άηχος σφύριξέ του την προηγούμενη και μετά περίμενε την μεθεπόμενη και ¨πήδηξε" την επόμενη
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μην την πετάς έτσι, ελαφρά την καρδία, αυτήν την λέξη...πήδηξε...στο μυαλό μου λαβαίνουν χώρα περίεργοι συνειρμοί κ όλοι καταλήγουν στο εξής ένα γράμμα: Φ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Με αυτά που ποσταρεις Μήτσο, χάνει το ενδιαφέρον του και το κοινό 39 ήρωες έχουν μείνει να σε διαβάζουν σήμερα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αστα αυτά τα φτηνά σου κόλπα τώρα, γιατί μόνο εσυ σουπιά αραχνια ΜπΆοΚ δεν έχεις βάλει μια ανφας (Μάρκο, μην αναστατώνεσαι, δεν είναι για σένα), έστω κ προφίλ φωτό, έτσι δεν είναι...μια με την κεφαλα σου, από πίσω, έχω δει μόνο στο fb...
Ο επίδοξος μονάρχις, δε μετράει γιατί εκτός απο τόπου κ χρονου, είναι κ χώρου κ φόντου!!
Αλεξ, δεν κάνουμε τιποτα για τους ξένους..μόνοι μας, όντας ερμαφρόδιτοι, γουστάρουμε!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μετά από μία μέρα το θυμήθηκες ότι δεν έχω φωτογραφία μου. Έτσι γιατί εγώ δεν είμαι σαν κάποιους εδώ μεσα
Η φωτογραφία μου πλέον βρίσκεται εδώ: To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Που κοιτάς ρε χαμενε...έχει σκύψει κάνα γκομενάκι κ χαζεύεις τον κουραμπιέ της.. που της έπεσε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και όχι ομαδικές αυτοκτονίες. Είχα δίπλα την γυναίκα. Σελφι είναι.
-
Για αυτό άφησες το λάγνο , το τραβηχτικο, το axe βλεμμα σπίτι κ φορεσες αυτό της αγελάδας του Ζωγράφου, Μαέβιου Παχατουρίδη των ΑΜΑΝ εεε??
Βρε ΑΕΙ χάσου ... μυρμηγκάκι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0