ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΟΥΑ!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Έχω παραγγείλει το Le max2 x820 6/64 στα 205$. Ναι, η τιμή είναι πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά που έχει. Μειονέκτημα έιναι ότι είναι σχετικά παλιό μοντέλο (άνοιξη του 2016 κυκλοφόρησε), λένε ότι η εταιρία έχει σταματήσει να παράγει κινητά και αυτό βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο.Ο/H bzanios έγραψε:
@sso
Τι λέει σαν εταιρεία η LeTV. Το κινητό που παραθέτεις τα έχει όλα (B20 - snapdragon usb3 - camera κ.τ.λ.) και σε πολύ καλή τιμή. Ποια είναι η παγίδα. Ποια είναι τα αδύνατα σημεία (αν γνωρίζεις).
Ε καλα, όταν εκανα την παραγγελία σκέφτηκα ότι θα κανει κανα μήνα από οταν γίνει shipped. Για τέλη Φεβρουαρίου το υπολόγιζα με την καθυστέρηση του preorder. Αν μου ρθει τέλη Ιανουαρίου με αρχες Φεβρουαρίου, χαρούμενος θα ειμαι.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αντρέα απο 4 και 5/12 στο send item abroad απο Ολλανδία. 12/12 σαν το σκώληξ είναι ήδη ρουφ(σε σκισα)... Το 15/12 και αυτό άφαντο..υπομονουα λοιπόν