έφαγε μπαν κιόλας....χαχαχ...........ο δικός μου ο δεύτερος λογαριασμός είχε αντέξει πιο πολύ παραδεχτείτε το.
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
γιατί όμως? Τι έκανε?
-
-
Εντάξει, τα χειμερινά μπάνια κάνουν καλό και στη καρδιά.
Δεν ξέρω τι έκανε αλλά με το καλό να λήξει το μπαν του παιδιού. -
-
-
Ποιος είναι αυτός ο παλικαράς βρε παιδιά να τον παρασημοφορήσουμε δημοσία δαπάνη της τρουπας??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλό μεσημέρι παίδες!!
Εγω πάντως ότι έφαγα αυτές τις μέρες το έκαψα σήμερα στη δουλειά... Μόλις μπηκα σπιτι απο τις 10,30 χθες το βράδυ...
Πολύ ταλαιπωρία και μηδέν αποτέλεσμα!!
Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Κοιτα, λόγω ban, είμαστε με τη μεριά του αδυνάτου, ανεξαρτήτως αν είχε δίκιο ή όχι...το DNA της τρουπας...
(Αλήθεια τι έγινε κ δεν πήρα χαμπάρι?)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
μήτσο άλλαξε το status στην παραγγελία που έκανες? Σ εμένα όλα προχωράνε εκτός από.... μάντεψε..............αυτο που δεν θέλουμε να αργήσει...Α και χωρίς τελώνες και φαρισσαίους...
-
Σημερα πρωί που κοίταξα, τίποτα...12/12 κολλημένο.
Το ρολόι που παρήγγειλα αργότερα από GB, πάει σφαίρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0