Καλημέρα, καλή εβδομάδα εγώ πάντως πριν από λίγο που πήγα τα παιδιά σχολείο δεν βρήκα πυρήνες ούτε κάρτα γραφικών.
Magic WormHole
-
-
Χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν που έχει γενέθλια σήμερα έχει και το κουμπί από το pc που ευτυχώς δεν κάνει μπιπ
Ο/H demakhs έγραψε:
Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω....
Χρηστός Πολίτης.
-
Για να είναι έτοιμα για χρήση με την τεχνολογία APU (η AMD πάει για ένα συνδιασμό cpu και gpu, αλλά δεν τόχω ψάξει σε βάθος).
-
-
Το πρώτο κομμάτι ναι, έτσι το "κόβω" και γω. Από θέμα απόδοσης είναι που δεν έχω ιδέα τι -θα- παίζει.
Με την amd έχω πάρει διαζύγιο από πολύ παλιά, λόγω θερμοκρασίαςΒέβαια μπορεί νάχουν φτιάξει τα πράγματα αλλά δε χρειάστηκε να την τιμήσω ξανά.
Ένα επιφανειακό ψάξιμο έκανα στους ryzen (για οικονομία) το φθινόπωρο, για να στήσω σταθερό στον "μικρό", αλλά δεν ενθουσιάστηκα.
Η ιδέα που μου έμεινε είναι "ναι μεν κάπου κάπως πιο φθηνά αλλά επειδή και η απόδοση είναι πιο κάτω". Το ίδιο αποτέλεσμα τόχω και με intel, δεν είναι πρωτοτυπία. -
Καλημέρα σε όλη την τρούπα!!
Ξεκίνησε βλέπω η εβδομάδα δυνατά και με κέφι....
Κρατάτε γερά παίδεςΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H fog έγραψε:
Το ίδιο αποτέλεσμα τόχω και με intel, δεν είναι πρωτοτυπία.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έχω 4 υπολογιστες. 2 λαπ τοπ και 2 σταθερα.
Τα 2 λαπ τοπ είναι με intel και τα 2 σταθερα με amd.
Eίμαι υπερικανοποιημένος και από τα 4.
Στους 2 σταθερούς έχω τον amd 965 με μια HD7850 με 16gb Ram, και στον άλλον τον 7870Κ με 8gb ram.
Και τα 2 έχουν ssd και τρέχουν σαν δαιμονισμένα.
Αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στον υπολογιστη σας ξεκινείστε από κει. Ο σκληρός δίσκος είναι καλός για αποθήκευση αρχείων. Τίποτα περισσότερο.
Θερμοκρασίες δεν υπάρχουν. Και τα 2 έχουν εξαιρετική ψύκτρα και σηκώνουν και κλοκάρισμα. Αν χρειαστει θα το κάνω. Προς το παρών δε χρειάζεται.
Even dead i will fight. -
100% δίκιο έχει ο ιδιοκτήτης του νήματος.
Η δική μου επόμενη αναβάθμιση στο Dell xps θα είναι τροφοδοτικό και SSD. Μια χαρά είναι η μαμά 745/4gb κάρτα γραφικών, δεν χρειάζεται αλλαγή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
O ssd είναι όντως η καλύτερη ανάσα ζωής ακόμη και σε ένα μέτριο μηχάνημα.
Στο μηχάνημα του φθινοπώρου (ξέροντας πάνω κάτω τα παιχνίδια που θα έτρεχε) είχα να επιλέξω μεταξύ μιας gtx 1050 και ssd ή 1060 και hdd.
Εννοείται πως δεν το σκέφτηκα στιγμή -
Ο/H zanos έγραψε:
Χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν που έχει γενέθλια σήμερα έχει και το κουμπί από το pc που ευτυχώς δεν κάνει μπιπ
Ο/H demakhs έγραψε:
Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω....
-
Μυστικό τούνελ που οδηγεί σε εκκλησάκι ανακαλύφθηκε στην Παναγία Σουμελά
Το άγνωστο αντίγραφο της Αγίας Σοφίας
Αυτός είναι ο ήχος του... Internet
Bugatti Chiron σε δημοπρασία | NewsAuto.gr
Το γεφύρι στο Καρπενήσι που εμφανίζεται και... εξαφανίζεται ανάλογα με τον καιρό! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr
Διάσημοι που μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0