Magic WormHole
-
-
Οχι ρε, νόμιζα πως έγραφα στην τρούπα το προηγούμενο μήνυμα με την ντουντούκα του σκουληκιού, αλλά το γράφα, κατά λάθος, στο φρεσκοανοιγμενο μαγαζί...ευτυχώς που με ειδοποίησαν τα...κομάντα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
σε εφαρμογη οπου ελεγχεις συναγερμο, ενω απο αλλο τηλεφωνο οχι xiaomi την εφαρμογη μπορεις και την ανοιγεις με δακτυλικο αποτυπωμα ενω με το xiaomi note 4 και το redmi note 3 pro δεν μπορεις να την ανοιξεις με το αποτυπωμα, ξερει κανεις τι γινετε
Χρηστός Πολίτης.
-
Τώρα, πάνω στην φούρια, τέτοιου είδους ερωτήσεις, απαγορεύονται...
Θα χαθεί η συνοχή της.. συνεχειας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πάνω που γεμίζαμε την τρουπα με πυρηνικούς επιστήμονες ρε γμτ.... Τσακ έσκασαν τα πυρηνικά ....Μας πέρασαν για Βόρειο Κορέα. Σου λέει αυτοί παίρνουν κεφαλές
-
Καλησπέρα. Τι έγινε πάλι επενέβησαν οι <<ποιμένες>> να συνετισουν τα <<προβατα>>. Το γυαλί ράγισε από το καλοκαίρι με το γατοπιγκου για μένα και βλέπω να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Λυπάμαι
Redmi Note 3 pro -
Ο/H demakhs έγραψε:
Τώρα, πάνω στην φούρια, τέτοιου είδους ερωτήσεις, απαγορεύονται...
Θα χαθεί η συνοχή της.. συνεχειας!!
Χρηστός Πολίτης.
-
@sso τα σύννεφα μια χαρά φαίνονται... Αν και τα συγκεκριμένα σύννεφα δεν είναι challenge..
Το ζήτημα είναι η σκιές ανάμεσα στα σύννεφα όταν έχει φουλ συννεφιά..
Δηλαδή να διαχωρίζεις τα διάφορα Layer-επιπεδα από τα σύννεφα..
Ποιο είναι ποιο ψηλά από το άλλο..
Αλλιώς θα φαίνεται ένα ενιαίο άσπρο πράγμα
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H makisfz έγραψε:
Καλησπέρα. Τι έγινε πάλι επενέβησαν οι <<ποιμένες>> να συνετισουν τα <<προβατα>>. Το γυαλί ράγισε από το καλοκαίρι με το γατοπιγκου για μένα και βλέπω να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Λυπάμαι
Το παρακάμπτω και πάω παρακάτω γιατί ο κόσμος εδώ μέσα αξίζει για να καταπιείς και 2-3 "τσαμπουκάδες".
Δεν υπάρχει
το κλίμα που δημιουργούν στο forum 5-10-20 άτομα. Για αυτά τα άτομα, και για άλλα τόσα που κοντά μας θα γίνουν πρώτα απ' όλα καλύτεροι άνθρωποι, αξίζει να δώσεις τόπο στην οργή.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@pavlidisc Χρήστο για την παρέα που έχουμε φτιάξει όλο αυτό το διάστημα με τους φίλους της τρύπας με κρατάνε ακόμα, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα ήμουν ακόμα εδώ (όχι μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι)
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
@pavlidisc Χρήστο για την παρέα που έχουμε φτιάξει όλο αυτό το διάστημα με τους φίλους της τρύπας με κρατάνε ακόμα, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα ήμουν ακόμα εδώ (όχι μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι)
Redmi Note 3 pro
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0