Διαφήμιση

Magic WormHole

• Θεωρώ ότι ένα φόρουμ δεν απαρτίζεται από τα παιδάκια και το δάσκαλο, αλλά από άτομα "ίδιας βαρύτητας". Η υπεύθυνη συμπεριφορά και ο σεβασμός στον συμφορουμίτη δεν είναι ευθύνη κάποιων (και οι mod χρήστες είναι και για τους ίδιους λόγους εδώ που είναι και τα υπόλοιπα μέλη), είναι υποχρέωση όλων και "λυπηρό" συμβάν όταν κάποιος συντονιστής χρειάζεται να επέμβει για τα αυτονόητα.

Το προσωρινό κλείδωμα ενός τόπικ είναι ένας τρόπος να ηρεμήσουν τα πράγματα όταν η αναστάτωση προκαλείται από αρκετά άτομα σαν η "καλύτερη" λύση -αν υπάρχει καλό σε αυτό- από το ban πολλών ατόμων. (Και όλοι το ξέρουμε εδώ μέσα, ότι και αν είχε εφαρμοστεί αυτή η λύση, το ίδιο σκηνικό θα γίνονταν, απλά θα άλλαζαν οι λέξεις κλείδωμα με ban). :(
      Αν τη συγκεκριμένη ενέργεια δεν την έχει ξανασυναντήσει κάποιος σε φόρουμ, ίσως δεν έτυχε. Έχοντας συμμετοχή σε φόρουμ κάμποσα χρονάκια την γνωρίζω πολύ καλά.

Στο παράδειγμα που έθεσες εκτιμώ ότι είναι προτιμότερη μια παροδική αναστολή της όποιας ενέργειας, από την αποβολή της μισής τάξης.
      Σε αντίθεση με τους "ενήλικες" τα παιδιά ίσως σκεφτούν ότι κάτι στραβό έγινε και συνέβει αυτό. Αυτό βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη και κάποιος άλλος "δάσκαλος" θα μπορούσε να το χειριστεί διαφορετικά.
    • Κι αν έρθει κάποιος στο σπίτι σου, στο χώρο σου, στο περιβάλλον σου και ασελγήσει/αυθαδιάσει/ειρωνευτεί/βρίσκει/αφήσει περιττώματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τι κάνεις; Κλείνεις το σπίτι σου;;;

Ας μην μιλάμε αόριστα και γενικόλογα...

Ας δείξουμε αυτούς που κάνουν όλα αυτά. Ας τους προειδοποιήσουμε και ας τους τιμωρήσουμε. Όποιοι κι αν είναι/είμαστε.

Τόσο απλά. Διαφορετικά δημιουργείται το μπάχαλο και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Χρησιμοποιήθηκαν βαριές εκφράσεις. Χυδαιότητες/περιττώματα.... Δεν τα είδα ή δεν πρόλαβα να τα δω;
      Θα το ήθελα πολύ να καταδειχθούν αυτά τα βαριά παραπτώματα. Εκτός αν σαν τα τέτοια χαρακτηρίζονται τα off-topic και ο χαβαλές!!!

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Μετά το σβήσιμο και την προειδοποίησή σου Ειρήνη πειράξαμε ανθρώπινα και με χιουμορ εσένα και τους άλλους που συμετείχαν σε αυτό Αν σβήνονταν και αυτά και υπήρχε η προειδοποίηση πως το νήμα θα κλειδωθεί μέχρι νεοτέρας όλοι μα όλοι θα σβήναμε τα post μας και θα κάναμε την αυτοκριτική μας. Εγώ μπάχαλο δεν είδα. Αλλα δεν είμαι mod. Επίσης δεν έχουμε όλοι την ίδια βαρύτητα αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις. Η ομάδα που διαχειρίζεται το φορουμ δεν μπορεί να εξισωθεί απλά με κάποιο απλό μέλος. Οι πράξεις τους και οι πράξεις μας έχουν άλλη βαρύτητα για τον καθένα. Εγώ περιμένω να ακούσω ποιοι είναι αυτοί ...που σφυρίζουν αδιάφορα .

Καταλαβαίνω πως η διαχείριση ενός φόρουμ είναι σαν τον προιστάμενο ή τον διευθυντή πάντα θα είναι ο κακός σε τέτοιες κρίσεις. Όμως φιλικά πάντα αυτοί που ήθελαν να μάθουν κάθονταν στη τάξη οι άλλοι έξω έπαιζαν μπάλα. Εσεις για να διασφαλίσετε την ομορυθμή λειτουργία του νήματος έπρεπε να μην το κλειδώσετε αλλά απεναντίας να διασφαλίσετε την συνέχισή του με τους όρους σας. Αυτό νομίζω λέμε όλοι και εκεί είναι η δυστοκία. Όσο για μένα .... Θα κάνω την συνολική μου αυτοκριτική. Και όλο αυτό επειδή ποστάρισα και εγώ.
    • και γω κ εγω αραχνια...επειδή δεν κατάφερα να καταλάβω ακόμα γιατί έγινε το χτεσινό, ποιος είναι ο υπαίτιος, ποιος ο ηθικός αυτουργός, ποιος το θύμα, ποιος είναι ο θιγμένος, ποιος έκανε καταγγελία//αναφορά για ανάρμοστες συμπεριφορές/προσβολές, ποιος ενοχλήθηκε, γιατί ενοχλήθηκε, ποιος αφήνει περιττώματα, ποιος τα μαζεύει, ποιος έπρεπε να πάει για μπάνιο, γιατί δεν πήγε αν έπρεπε κ γιατι στην τελική πυρπολήθηκε ολόκληρο θέμα, από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η κατάλληλη διαγραφή των off topic μηνυμάτων, που προσωπικά, επειδή εκεί μέσα κυκλοφορούσαν μόνο 3-4-5 περίεργοι, τρελαμενοι με την φωτογραφία τύποι, δεν είδα κάτι το φοβερό τρομερό για την ..."ιστορία" τους...γι αυτό θα ακολουθήσω την προτροπη του @geoanto555... :thumbsup:

ουφ, τα πα!! (morningafter)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ζορίστηκες πάντως πολύ για να τα πεις. Ίδρωσες!!!... Σε αντίθεση με τον @spideman3 :mrgreen:

Μάλλον για όλα φταίει ο Αλέκος!!! :whistling:
    • Ναι, ζορίζεται ειδικά όταν πρέπει οι λέξεις να είναι πιο πολλές από τις φατσουλες. Είναι επίσης ευαισθητουλι και δεν θέλει να χαλάσει καρδιές. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Να κάνω την χθεσινή ερώτηση και μια άλλη που είχα κάνει πριν κάτι μέρες αλλα απάντηση δεν εδωθει, για να αλλάξει λίγο το θέμα της τρουπας.
      1ο σε εφαρμογη οπου ελεγχεις συναγερμο, ενω απο αλλο τηλεφωνο οχι xiaomi την εφαρμογη μπορεις και την ανοιγεις με δακτυλικο αποτυπωμα ενω με το xiaomi note 4 και το redmi note 3 pro δεν μπορεις να την ανοιξεις με το αποτυπωμα, ξερει κανεις τι γινετε.
      2ο με την αντίστροφη μέτρηση όταν δεν έχεις ορίσει ποια κάρτα θα κάνει την κλίση πως ακυρώνεται?

Χρηστός Πολίτης.
    • Ελα Αλέκοοοοο....ποιος φταίει τελικά???

• @fog Ειρήνη σέβομαι την άποψη σου, αλλά είναι πολλές φορές που νομίζουμε ότι κάνουμε το σωστό να παίζουμε στο όριο του σεβασμού και της ασέβειας.
      Δεν ξέρω αν κάποιοι πήγαιναν για μπάνιο θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις, γιατί πριν 20 μέρες κάποιος από δω πήγε για χειμερινά και δεν άνοιξε μύτη.
      @spideman3 δεν μαλώνουμε απλός φιλοσόφουμεν το πως

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H zanos έγραψε:

2ο με την αντίστροφη μέτρηση όταν δεν έχεις ορίσει ποια κάρτα θα κάνει την κλίση πως ακυρώνεται?

Σε android 6.0 και 7.1 δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση.

Οι επιλογές που έχω εγώ είναι:
      1.Ερώτηση κάθε φορά
      2.Sim 1
      3.Sim 2

Με ποιο android είσαι;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Τραχανά, απόλαυση ο Αλέκος???