Πάλι την κρίσιμη στιγμή σκάει μούρη ο γέρων σοφός να σε σώσει με το παρασύνθημα. Τώρα παρακάλα τον Ανδρέα να μεσολαβήσει να σε βρουν τα αρχεία.
Magic WormHole
-
-
Γιώργο διν σι πιασα.
Αν περάσω official, δε λύνεται το θέμα?
Ποια αρχεία λες?
Ο Σωκράτης έχει το ίδιο τηλέφωνο κ του δουλεύει τι δακτυλικό κ έχω παραγγείλει κι άλλο ίδιο.
Πως δούλεψε στην RR το δακτυλικο κ μετά από 2-3 μέρες, νέκρωσε?
(Είμαι τόσο μπροστά, που παραγγειλα κ άλλο ίδιο για .... μετάγγιση)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιώργο διν σι πιασα.
Αν περάσω official, δε λύνεται το θέμα?
Ποια αρχεία λες?
Ο Σωκράτης έχει το ίδιο τηλέφωνο κ του δουλεύει τι δακτυλικό κ έχω παραγγείλει κι άλλο ίδιο.
Πως δούλεψε στην RR το δακτυλικο κ μετά από 2-3 μέρες, νέκρωσε?
-
Όλα σου τα τηλέφωνα έχουν θέμα με το δάκτυλο... Τι είδους δάκτυλος είναι αυτός
Ο Σωκράτης είναι νοικοκύρης έχει κ Honda δεν είναι σαν εσένα τσατρα πατρα. Πριν πράξει σκέφτεται αλλά κυρίως ρωταει -
Δε μπορώ με την αδρεναλίνη στον πάτο ρε, υπολειτουργώ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μάλλον στον Γιώργο πρέπει να τα στείλω για να πακετάρει (ζιπάρει) και να στα στείλει μετά αυτός....
Δεν ξέρω όμως αν θα δεχθεί ο Γιώργος να πληρώσει τα μεταφορικά. Μάλλον θα μπεις σε έξοδα....και αν τα θες με priority έχει ακριβείνει τώρα....Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δε μπορώ με την αδρεναλίνη στον πάτο ρε, υπολειτουργώ!!!! -
Λύση Μήτσο για αυτό "ε μπορώ με την αδρεναλίνη στον πάτο ρε, υπολειτουργώ!!!!"
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Ποια αρχεία θέλεις να σου στείλω;...και ξέρω τα μεταφορικά δικά μου!!!
Μάλοον στον Γιώργο πρέπει να τα στείλω για να πακετάρει (ζιπάρει) και να στα στείλει μετά αυτός....
Δεν ξέρω όμως αν θα δεχθεί ο Γιώργος να πληρώσει τα μεταφορικά. Μάλλον θα μπεις σε έξοδα....ι αν τα θες με priority έχει ακρθβείνει τώρα....
Γιώργο, είχα κατεβάσει κάνα δυο modem που πρότειναν κάποιοι, ένα από το θέμα τη slim7 κ ένα από την τελευταία official, αλλά το θέμα είναι πως ο αισθητήρας μοιάζει σαν να ψοφησε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0