έγινε και δική του συσκευή ο Αλέκος?
Magic WormHole
-
-
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Εν το μεταξύ αντι να ρωτάει στο αντίστοιχο thread του myphone που έχουν όλοι le max 2, ρωτάει εδώ στη xiaomi
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
έγινε και δική του συσκευή ο Αλέκος?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H sso έγραψε:
Ντρέπεται εκεί το πιντί.
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μπούμε μαζί και να πω "παιδιά από δω ο μικρός μητσούλης" ; -
Ο/H demakhs έγραψε:
τι ειναι αυτό, ένα καθαρό backup για τη συσκευή μας?
Πας και αγοράζεις από τους γύφτους κινητό!!!
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ναι κάντε το γουστάρω φάση.
-
Δεν ξαναγράφω εκεί, τους έχω μπανάρει διαπαντός!!
Λοιπόν, αν πάνε τόσο σκατά τα πράματα με τον Αλέκο, θα της δώσω το prixel και εγώ θα τον κρατήσω εγώ, τον δεύτερο που έρχεται όμως, δεν ξέρω τι να τον κάνω...
Και για να ανακεφαλαιώσουμε για να μην κάνω καμιά μλκία.
Ο tZoRtZ O kAStOrAs προτείνει unbrick με τον τρόπο της Κρητικης Ρακής και ο Σούπερ Ντοματινος προτείνει επαναφορά του backup του banggood....ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μητσακο σε κόβω να της παραγγέλνεις άλλο με τα έξοδα δικά σου . Σταμάτησαν και το priority οι άλλοι.
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Αν είναι και το άλλο ροζάκι, κράτα και τα δύο και άλλαξε το όνομά σου σε Σκώληξ Ροζαλία
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0