Δίνει πολλές λύσης σε αρκετά προβλήματα.
Magic WormHole
-
-
Στη καβάτζα μέχρι να χρειαστεί.
-
Που είστε βρε σκουλήκια ατιμασμένα? Καλά δεν το συζητάω για τον @demakhs αυτός έχει εξαφανιστεί εδώ και δυο ημέρες σχεδόν κάτι αραιά post και like αρκετά, δες @takisfrag
πιστεύω ότι με αφορμή την παρακάτω δήλωση του γνωστού μας μηλαρά Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn έχει ενταχθεί στην ομάδα των developer και ετοιμάσει την XTRV stable rom με σκοπό να αφυπνίση κάποιους τεμπέληδες που το έριξαν έξω εδώ και μήνες. -
Εγώ σκουληκιάζω με μουσική και με κάτι fanfiction ιστορίες να περάσει η ώρα.
-
-
Για βίντεο δουλεύω το VLC και το QuickPic για gallery, δες μήπως σε βολέψουν. Και ναι το άλλαξαν τελείως το μενού ρυθμίσεων, λίγο πιο μαζεμένο σε σχέση με τη Nougat.
-
και πρόσθεσαν αριθμομηχανή, αρχεία πριν στην Nougat δεν τα είχε νομίζω. Και όντως από μπαταρία το κάτι άλλο.
-
Είχε και τις 2 εφαρμογές από πριν. Το θυμάμαι γιατί δούλευα την εφαρμογή της ASUS για τα αρχεία στις προηγούμενες συσκευές (που είναι πολύ καλή αν θες να δοκιμάσεις) και δε τη κατέβασα ποτέ. Από μπαταρία σκίζει παρά τη ''μικρή'' (συγκριτικά με άλλα Xiaomi) μπαταρία. Παίζει και το στοκ Android το ρόλο του.
-
-
Τώρα αναρωτιέσαι ποιος είναι ποιο σκουλήκι η γκόμενα ή ο άλλος
Τον άφησε γιατί είχε Cayenne... μαϊμού!
Το γεγονός ότι το αγόρι της δεν είχε τελικά Porsche Cayenne αλλά μια φθηνή απομίμηση του γερμανικού μοντέλου, στάθηκε αρκετό για μια κοπέλα να του δείξει την έξοδο. λεπτομέρειες αύριο στο μαγκαζίνο. -
Το είδα αυτό πριν κανά 2ωρο. Να τον ονομάσουμε επίτιμο σκληξ το τύπο.
-
Και η κοπέλα στην απ' έξω? Και αυτή σκουλήκι γιατί είχε δεσμό με κάποιον για τα λεφτά, λίγο το έχεις. Ευτυχώς εγώ τα συνδυάζω όλα χρήμα
+ αμάξι
και την ομορφιά
που δεν είχε ο τύπος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0