Magic WormHole
-
-
Ναι από αυτοδιοριζόμενους , αυτοπροσδιοριζόμενους σωτήρες έχουμε μπόλικους στην κανονική ζωή , δεν χρειαζόμαστε άλλους...
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Αν πάρω τη θέση του να ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα εξορίζεται οποίος αναφέρει τις λέξεις ζεστη, καλοκαίρι, ήλιος, αντηλιακό και άλλες παρεμφερείς καθώς και όλες τις πιθανές συνθέσεις τους!
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εγώ νομίζω πως η τρύπα με το επίπεδο των ανθρώπων που έχει μπορεί κάλλιστα να γίνει αυτοδιαχειριζομενη χωρίς ηγέτες . Δεν χρειαζόμαστε αλλο σωτήρες.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Ειδη προς εξαφάνιση οι αυτοπροσδιοριζόμενοι καθαροί ηγέτες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλημέρα κύριοι και κυρία, άντε σιγά σιγά να ξεκινήσει να μας αποχαιρετά αυτός ο χειμώνας να ανθίζουν τα λουλούδια και οι αμυγδαλιές.
Δεν ξέρω σε ποιον χειμώνα αναφέρεσαι εμείς είχαμε φθινόπωρο εκτός από ένα άρωμα χειμώνα τις τελευταίες ημέρες!
Α!.. και οι αμυγδαλιες ανθισαν απο τις δυο Φεβρουαρίου, το μόνο αξιοπεριεργο είναι ότι ακόμα δεν φάνηκαν οι πρώτοι πελαργοί.
-
-
Τι να κάνω ρε @spideman3 ....
Η ανάγκη βλέπεις ......
(Η προσφορά για 0.50€/κιλό την μελιτζάνα ισχύει μέχρι και την Μ. Παρασκευή.)
Even dead i will fight. -
Οι Αυστριακοί μπορούν να λένε αντε γαμησου σε οποιονδήποτε πολιτικό
Aρκεί να το στηρίξουν με επιχειρήματα, όπως αποφάσισε το εφετείο!
Στην Αυστρία επετράπη το "Άντε Γαμήσου" προς τους πολιτικούς! - eReportaz
Redmi n3pro -
Κρατηστε τότε τον prixelοδικτατορα σας, το κριμα στο λαιμό σας...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Σίγουρα προτιμητέο, παρά νταβαντζη!!!
Μακη, εγώ θα βάλω αυτόν να βρίζει:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0